ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 13:07

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Δικαιολογημένη η απουσία του Γιάννη Τριάντου - Από επιλογή του Δημήτρη Μητρέλλου

1 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 11:02

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Παλαιού Φαλήρου, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Τριάντος, εξηγήσε στο σώμα ότι τα όσα ακούστηκαν ως προς την απουσία του από τις εργασίες του Συμβουλίου για τις δημαιρεσίες, είναι ανυπόστατα και ανακριβή.

"Την περίοδο εκείνη βρισκόμουν στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους, ένα ταξίδι το οποίο ήταν προγραμματισμένο καιρό πριν ανακοινωθεί η ημερομηνία για τις δημαιρησίες. Όλα όσα ακούστηκαν και κυκλοφόρησαν, είναι ψευδή. Άν δεν απουσίαζα για τους λόγους αυτούς, θα ήμουν οπωσδήποτε παρών", είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο αυτό, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος, του ανέφεραν ότι, την ημέρα εκείνη μέσα στην αίθουσα δεν ακούστηκε ή σχολιάστηκε τίποτε από κανέναν συνάδελφό τους. Ο δήμαρχος δε, υπήρξε ιδιαιτέρως σαφής, όταν είπε πως, πιθανόν, κάτι τέτοιο μπορεί να κυκλοφόρησε στην πόλη με άλλο τρόπο και από τον οποινδήποτε, πάντως, αυτό δεν αναφέρθηκε καθόλου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο την ημέρα εκείνη.

Κι ενώ ο Γιάννης Τριάντος, ένας εκ των συνεπεστέρων αιρετών της αυτοδιοίκησης εδώ και πολλά χρόνια, εξήγησε γιατί απουσίαζε, ο έτερος σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού τους, "ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", Δημήτρης Μητρέλλος, για το ίδιο θέμα, αφού και αυτός απουσίαζε την ημέρα εκείνη, πήρε το λόγο και είπε ότι, η δική του απουσία ήταν επιλογή του και δεν είχε να απολογηθεί γιαυτό σε κανέναν.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 06.02.24
Ο κύριος Τριάντος πήγε με τον κ.Μητρέλλο, μετά τα μπρος πίσω του κ.Βλέτσα. Τι νάκανε ο άνθρωπος. 
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.