ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 11:07

ΑΛΙΜΟΣ

Ανδρέας Κονδύλης: "Υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε"

1 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 13:14

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άλιμο, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024, πριν την έναρξη εργασιών του σώματος, ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στέφανος Διαμαντής, κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους και τους εκπροσώπους των διαφόρων φορέων και συλλόγων της πόλης να πάρουν το κομμάτι τους.

Λίγο νωρίτερα, παράλληλα με τις ευχές του προς όλες και όλους, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα πρώτα μεγάλα έργα, πάνω από 10.000.000,00 ευρώ που έχουν συμβασιοποιηθεί, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και πρόκειται να ολοκληρωθούν μέσα στον χρόνο σύμβασής τους, όπως είναι το νέο κλειστό Γήπεδο στο Κάτω Καλαμάκι, ένα έργο πάνω από 5,5 εκατ., η Πράσινη Πολιτιστική Διαδρομή, που θα ξεκινάει από την Αλίμου, Παλαιό Άλιμο και θα καταλήγει στην Ποσειδώνος, (1,5 εκατ.), το έργο Οδικής Ασφάλειας, που το χρηματοδοτεί το Ταμείο Ανάκαμψης και περιλαμβάνει αναπλάσεις κάποιων δρόμων, πεζοδρομίων και οδοστρώματος (3,5 εκατ.), την ανακαίνιση του πεζόδρομου Αγίου Δημητρίου, που ξεκινάει από την Θεομήτορος και φθάνει μέχρι την Παπανδρέου, έργο περίπου μισού εκατομμυρίου, καθώς κ.α. μικρότερα έργα που γίνονται σε καθημερινή βάση.

"Πέρυσι τέτοια εποχή, κάποιοι αμφισβήτησαν αν αυτά τα έργα που αναγγείλαμε θα υλοποιηθούν. Σήμερα, τα πρώτα μεγάλα έργα, ύψους 10 εκατομμυρίων, έχουν συμβατοποιηθεί και προχωράνε. Εύχομαι να είμαστε γεροί, να έχουμε την υγεία μας και κουκίδα, κουκίδα, θα φέρουμε σε πέρας το γενικότερο έργο μας, ένα έργο συνολικού ύψους 40.000.000,00 για το καλό της πόλης"είπε ο Δήμαρχος Αλίμου.

Για την ιστορία να πούμε ότι το "φλουρί" έπεσε στο κομμάτι του Αθλητικού Συλλόγου "ΦΩΚΕΑΣ", το οποίο παρέλαβε ο κος Παναγιώτης Μαυροειδής.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 02.02.24
Με την βοήθεια του Θεού να μας δίνει υγεία και με την εργατικότητά σας κύριε δήμαρχε είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και όπως μεθοδικά τα έχετε προγραμματίσει.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.