ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 13:12

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλίμου επισκέφθηκε η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Ελλάδος

0 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 12:25

Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκόμισε από την επίσκεψή της στις 21 Ιανουαρίου 2024, στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλίμου η Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης της Ελλάδας Συραγώ Τσιάρα. 

Αυτή την περίοδο η Δημοτική Πινακοθήκη Αλίμου φιλοξενεί την έκθεση με έργα του Νίκου Κούνδουρου στην οποία ξεναγήθηκε από τον επιμελητή Σπύρο Μοσχονά, παρουσία της χήρας του καλλιτέχνη Σωτηρίας Κούνδουρου.  

Η κα. Τσιάρα συνεχάρη τον Δήμο Αλίμου και παρέλαβε αντίτυπα των καταλόγων που έχει εκδώσει για τις εικαστικές του εκθέσεις, ώστε να τους συμπεριλάβει στη βιβλιοθήκη της Εθνικής Πινακοθήκης.

Τις εντυπώσεις της η κυρία Τσιάρα άφησε στο βιβλίο της έκθεσης αναφέροντας "εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση και τι εμπειρία η καταβύθιση στο σύμπαν του Νίκου Κούνδουρου. Ευχαριστούμε". Για την επίσκεψη της Διεθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης Ελλάδος ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: "Ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη, που αποτελεί και αναγνώριση του πολιτιστικού έργου που παράγεται στον Άλιμο".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.