ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 05:43

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Ξεκινάει η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου

4 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 18:18

Την υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου ανήγγειλε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. 

Το έργο ύψους περίπου 5 εκ. ευρώ έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι οικοδομικές εργασίες. 

Το έργο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και θα κατασκευαστεί επί των οδών Αλαμάνας και Λευκωσίας, δίπλα σε Δημοτικό Σχολείο του Αλίμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου, θα υπάρχει και ένας όροφος (ισόγειος από την πλευρά της οδού Ικαρίας) με επιπλέον χώρους προπόνησης αλλά και υπόγειο γκαράζ για την εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού.

Η ανάρτηση του Δημάρχου 

Μία πολύ απαιτητική ημέρα στο Δημαρχείο τελειώνει (σε λίγο) με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο: την υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου, που ξεκινάει να χτίζεται!Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπαθειών, μελετών, ετοιμασίας φακέλων, εγκρίσεων, αδειών, διεκδικήσεων χρηματοδότησης και πολλών πολλών ακόμα, μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα αυτό, που μας γεμίζει μεγάλη χαρά και περηφάνια!

Η σύμβαση για την "Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου", συνολικού ύψους 5.099.177 € είναι πλέον υπογεγραμμένη, έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ξεκινάνε άμεσα οι οικοδομικές εργασίες, που αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες, μέχρι την πλήρη αποπεράτωση του έργου.

Αξίζει να σημειώσω ότι εκτός από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου, θα υπάρχει και ένας όροφος (ισόγειος από την πλευρά της οδού Ικαρίας) με επιπλέον χώρους προπόνησης, αλλά και υπόγειο γκαράζ, για την εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο, καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", που καλύπτει εξολοκλήρου τη δαπάνη για το έργο.

Περισσότερα καλά νέα και έργα για την πόλη μας, έρχονται μέσα στο 2024!!Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
Αντικειμενικός 27.01.24
Ο δήμαρχος Αλίμου εδώ και πολύ καιρό έχει αναδειχθεί ένας εκ των καλυτέρων της χώρας. Του αξίζει κάθε έπαινος.
Απάντηση
Διονύσης Καλός 26.01.24
Αν και δεν μένω στον Άλιμο, γείτονας είμαι, παρακολουθώ εδώ και δέκα περίπου χρόνια την πορεία του μέσα από τα δημοσιεύματα και τον χαρακτηρίζω ως ένα πολύ αξιόλογο άτομο, που έχει καταφέρει να καταξιωθεί στον κόσμο. Μράβο του και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το΄έργο του.
Απάντηση
Δημότης 25.01.24
Ο κος Κονδύλης απέδειξε πως εκτός από προσγειωμένος και συνετός άνθρωπος, είναι εργατικός και μεθοδικός.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 25.01.24
Ο καλύτερος δήμαρχος που πέρασε από τον Άλιμο.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.