ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 14:26

ΒΟΥΛΑ

Εκδήλωση "Διαδρομές Καριέρας" την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία

0 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 13:06

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σας διοργανώνουν εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Διαδρομές Καριέρας» την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία στη Βούλα. Την ομιλία θα παραθέσει η Υπεύθυνη του Τμήματος Σπουδών και Καριέρας των εκπαιδευτηρίων Καίσαρη, κα Κωνσταντίνα Γιαννακούρα–Taylor. Η ομιλία απευθύνεται κυρίως σε γονείς και μαθητές που καλούνται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους και θα επικεντρωθεί μέσω παραδειγμάτων, κυρίως στους παράγοντες που επηρεάζουν τις επαγγελματικές διαδρομές, τους κοινούς παρονομαστές διαδρομών με ενδιαφέρον και νόημα και δοκιμασμένες πρακτικές για την επιλογή της σωστής κατέυθυνσης.

Οι νέοι του σήμερα καλούνται να επιλέξουν τη διαδρομή της καριέρας τους, μέσα σε ένα κόσμο που όχι μόνο αλλάζει με ταχύτατο ρυθμό, αλλά σηματοδοτείται κι απο χείμαρρο πληροφορίας και τεχνολογικής ανάπτυξης. Αυτό το πλαίσιο, περισσότερο απο ποτέ, δημιουργεί ανασφάλεια αλλά και αμηχανία σε όλους τους εμπλεκόμενους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η πολυετής εμπειρία ωστόσο και η επαγγελματική ματιά ενός Συμβούλου Σταδιοδρομίας, ειδικευμένου στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα και στις αγωνίες σχετικά με την επιλογή καριέρας. Θα παρουσιάσουμε τους κυρίαρχους παράγοντες που επηρεάζουν τις επαγγελματικές διαδρομές, τους κοινούς παρονομαστές διαδρομών με ενδιαφέρον και νόημα, και τέλος, δοκιμασμένες πρακτικές για την επιλογή της σωστής κατεύθυνσης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.