ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 20:27

ΑΛΙΜΟΣ

Συνεχίζεται η δωρεάν διανομή των ημερολογίων του Δήμου για το 2024

0 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 12:27

«Ενδύονται κομβία», «Οίνοι Βότρυς», τα Θεοφάνια, η Σαμπρίνα, τα σιρκουΐ, ο Επιτάφιος, οι Πρόσκοποι, οι Γυμναστικές επιδείξεις, η ομάδα των Τραχώνων, οι χωματόδρομοι, οι στάνες, οι βίλες των προνομιούχων, τα Λουτρά, οι ταβέρνες με τα βαρέλια και τη λατέρνα…Το Καλαμάκι… Ο Άλιμος!

Για τέταρτη χρονιά ο Δήμος Αλίμου εξέδωσε τα Ημερολόγιά του που διανέμονται δωρεάν, όπως κάθε χρόνο, φιλοδοξώντας να σας παρουσιάσει εικόνες περασμένων δεκαετιών με εκδηλώσεις ζωής ανθρώπων που ανασάνανε τον ίδιο θαλασσινό αέρα μ’ εμάς. Μας ενώνουν μαζί τους ο Αλιμιώτικος ουρανός και τα όνειρα που συντροφεύουν και παρηγορούν κάθε ανθρώπινη ύπαρξη μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Κρίναμε σκόπιμο να συμπεριλάβουμε στο Ημερολόγιο κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία τοπικής ιστορίας. Για το πώς δημιουργήθηκε η πρώτη Κοινότητα Καλαμακίου και πώς φτάσαμε στον σύγχρονο Δήμο Αλίμου. Η ιστορία μας είναι, η ταυτότητά μας, η μικρή μας πατρίδα… Ο Άλιμος!

Η διανομή των Ημερολογίων θα συνεχιστεί για λίγες μέρες ακόμα. Μπορείτε να τα παραλαμβάνετε δωρεάν από την υποδοχή του Δημαρχείου Αλίμου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30 πρωί – 19:30 απόγευμα. Καλή Χρονιά!

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.