ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 17:27

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος: Το "Στρογγυλό" σχολικό συγκρότημα καλωπίζεται

3 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 12:49
«Βασική μας προτεραιότητα η βελτίωση σχολικών υποδομών και η ασφάλεια των μαθητών»

Mε επίβλεψη του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου  Στέλιου Μαμαλάκη το σχολικό συγκρότημα του "Στρογγυλού" καλλωπίζεται. 

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στο σχολικό συγκρότημα του Στρογγυλού. Κατά τη διάρκεια της επίβλεψης των εργασιών καλλωπισμού στους εξωτερικούς χώρους ο δήμαρχος ενημερώθηκε συνολικά για τα ζητήματα που αφορούν στο σχολικό συγκρότημα.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο συντονιστής του Μικρού Συνεργείου κ. Ευάγγελος Μαλαθούνης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Δημάρχου κ. Παντελής Ζωίλης.

Ο κ. Μαμαλάκης στη σύντομη συνομιλία του με τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου, δήλωσε: «Η βελτίωση των σχολικών υποδομών, ώστε οι μαθητές να απολαμβάνουν ένα αξιοπρεπές και ασφαλές περιβάλλον, αποτελεί για εμάς μία από τις βασικές προτεραιότητές μας».


Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Τένια Διδασκάλου 20.01.24
Αν και δεν είμαι δημότης, έχω όμως συγγενείς πρώτου βαθμού στο Μπραχάμι, συμφωνώ με τους σχολιαστές σε γενικές γραμμές, αφού συνήθως μετά την εκλογή τους κάποιοι αιρετοί ξεχνάνε τα όσα έλεγαν πριν.
Απάντηση
Λυκούργος 20.01.24
Καλό το πρόγραμμα που παρουσιάσατε προεκλογικά. Μην μείνετε μόνο στα λόγια όμως, γιατί ο κόσμος σας ψήφισε για αυτά που τους υποσχεθήκατε.
Απάντηση
Νικόδημος Λαζος 20.01.24
Κύριε δήμαρχε καλά ξεκινάτε όμως να συνεχίσετε έτσι. Και το βασικότερο να μην αδρανήσετε στιγμή στα όσα έχετε κατά νου να κάνετε.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.