ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 19:34

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Στέλιου Μαμαλάκη για τη νέα χρονιά

0 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 12:22

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την ευκαιρία της αλλαγής του χρόνου, θέλω να σας ευχηθώ υγεία, ευτυχία και θετική διάθεση.
Αύριο, 1η Ιανουαρίου 2024, ξεκινάει η νέα δημιουργική μας θητεία στη διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την πόλη μας.

Το όραμά μας είναι να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο, φιλικό προς τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες. Ένα δήμο που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, θα προωθεί την ποιότητα ζωής και θα συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής. Ένα δήμο ανοιχτό προς τους πολίτες και με διάθεση διευθέτησης των ζητημάτων που τους απασχολούν και εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας, θα εργαστούμε μεθοδικά και υπεύθυνα. Θα νοικοκυρέψουμε το δήμο, θα βελτιώσουμε τις υποδομές του και θα ενισχύσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων, θα προωθήσουμε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, ενώ θα στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα.

Θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς της πόλης, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο. Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε ενεργά στη διαδικασία αυτής της αλλαγής. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο μια καλύτερη πόλη για όλους μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους υγεία και ένα ευτυχισμένο, γεμάτο ελπίδα και δημιουργικό νέο έτος.
Με εκτίμηση

Στυλιανός Μαμαλάκης

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.