ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 01:05

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Ψηφίστηκαν Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός για το 2024

0 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 12:27

Στην τελευταία συνεδρίασή του για το 2024, το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου, ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό για το 2024, κατά πλειοψηφία.

 Μετά τις τοποθετήσεις των αρμοδίων Αντιδημάρχων, Αλέξανδρου Κορόμηλου, για το Τ.Π. και Αλέξανδρου Πανταζή, γιά τον Προϋπολογισμό, καθώς και της Δ/ντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Μαριάννας Σκολινού, τα δύο πολύ σοβαρά αυτά θέματα της Η.Δ. πέρασαν με 21 ψήφους υπέρ, 11 κατά, και ένα "παρών" του Γιώργου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα: "υπέρ" ψήφισαν όλοι οι παρόντες (21) δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και "κατά" όλοι από τις πτέρυγες της μειοψηφίας (11).

Να σημειωθεί πως, λόγω του ότι απουσίαζε δικαιολογημένα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατρός, Νίκος Χρυσοβερίδης, καθήκοντα Προέδρου άσκησε ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Μιχαλόπουλος.

Για την ιστορία, οι ένδεκα δημοτικοί σύμβουλοι που καταψήφισαν, ήταν oι: Ανδρέας Δούμας, Γιάννης Τριάντος, Μαριλίζα Αντωνιάδου, Νίκος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Γουλιέλμος, Νίκος Γαρδίκης, Μαρία Αθανασουλα - Ρωμιανουδάκη, Γιάννης Σίμος, Δημ. Μητρέλλος, Θεόφιλος Κλωναρίδης και Γιάννης Θανόπουλος.

Τέλος, εκτός του προαναφερθέντος, Νίκ. Χρυσοβερίδη, απουσίαζαν και οι: Νικόλαος Κουερίνης, Αγγελική Μπεφόν, Μανώλης Κωττάκης και Βίκυ Ανδρικοπούλου.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.