Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία που υφίστανται οι διερχόμενοι οδηγοί αλλά και οι κάτοικοι που θέλουν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους καθώς από νωρίς σήμερα το πρωί η Αστυνομία έχει αποκλείσει την παραλιακή λεωφόρο από το ύψος της διασταύρωσης της Λ. Καραμανλή με τη Λ. Βάρης - Κορωπίου, ολόκληρης της οδού Ακτής και των γύρω δρόμων από το ξενοδοχείο "APOLLON DIVANI" στο Καβούρι όπου διεξάγεται η Σύνοδος των Πρυτάνεων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων παρουσία του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη.
Την ώρα που η σύνοδος είναι σε εξέλιξη στους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο διαδηλώνουν φοιτητικοί σύλλογοι που αντιτίθενται για την παράκαμψη του άρθρου 16 του Συντάγματος για την ίδρυση ιδιωτικών
πανεπιστημίων.

Οι φοιτητές διαδηλώνουν καταλαμβάνοντας το οδόστρωμα των οδών και είναι απορίας άξιο γιατί η Αστυνομία δεν τους έχει περιορίσει σε μία λωρίδα προκειμένου να γίνεται και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Η Σύνοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.
Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.