ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 23:29

ΓΛΥΦΑΔΑ

Το Grand Μασούτης ήρθε στη Γλυφάδα

0 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 16:40

Όταν ο όμιλος Μασούτη αποφάσιζε να διευρύνει την «απόβασή» του στην Αθήνα, δημιουργώντας το πρώτο κατάστημα Grand, όλοι γνώριζαν ότι η κίνηση θα αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την υπόθεση των αγορών σε ένα super market. Σήμερα το κατάστημα αυτό είναι πραγματικότητα, λειτουργεί στη Γλυφάδα και διαμορφώνει μια νέα συναρπαστική εμπειρία. Την εμπειρία Μασούτης.

Το πρώτο «Grand Μασούτης» στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 79 & Βενεζουέλας στη Γλυφάδα, είναι ένα πρότυπο κατάστημα. Η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα, προχωρώντας στο νέο αυτό βήμα ήθελε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη σύγχρονη αισθητική και τη λειτουργικότητα των χώρων ώστε να διαμορφώνει χαρακτηριστικά που θα γεννούν στους πελάτες την επιθυμία να το επισκεφθούν, ξανά και ξανά. Και για το λόγο αυτό ανέθεσε την κατασκευή στην εξειδικευμένη εταιρεία Ten Brinke.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και φέρνει μια νέας μορφής λειτουργικότητα, τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους 83 εργαζομένους που τους εξυπηρετούν καθημερινά. Ας μην ξεχνάμε ότι η Μασούτης είναι ένας πολυβραβευμένος εργοδότης, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, που έχει στο κέντρο της εταιρικής του κουλτούρας το σύνθημα «η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας».

Ας δούμε, λοιπόν, πως το Grand Μασούτης που άνοιξε στη Γλυφάδα, κάνει τις καθημερινές αγορές ένα διαφορετικό βίωμα, προσφέροντας ένα περιβάλλον νέας αντίληψης με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τιμές πραγματικά προσιτές. .

Ξεκινώντας από τις υποδομές, ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος είναι ανθρωποκεντρικός. Εκτός από την προσεγμένη αρχιτεκτονική σχεδίαση, ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στην προσβασιμότητα για ΑµεΑ τόσο στον εσωτερικό όσο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Εκεί θα συναντήσουμε οι 200 θέσεις πάρκινγκ με σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης 14 θέσεων, ώστε το όχημά μας να σταθμεύσει με άνεση και ασφάλεια και εφόσον χρειάζεται, να επανατροφοδοτηθεί. Στο εσωτερικό, τα 8 ταμεία και το προσωπικό εγγυώνται ότι οι αγορές μας θα γίνουν άνετα, εύκολα και γρήγορα.

Μια και στο εσωτερικό θα δαπανήσουμε αρκετή ώρα, η Μασούτης έχει φροντίσει για το εσωτερικό περιβάλλον με το σύστημα εξαερισμού Plasma Quad, το οποίο είναι μοναδικό στον κλάδο, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την προσήλωση της εταιρείας στον αυθεντικό σεβασμό και τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Ο κλιματισμός του καταστήματος γίνεται με συστήματα αντλιών θερμότητας, οι οποίες υπάγονται στις ΑΠΕ. Οι εσωτερικές μονάδες θα διαθέτουν ειδικά φίλτρα, τα οποία συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Την ίδια στιγμή, ο φωτισμός είναι στο σύνολο του LED, για την καλύτερη λειτουργία και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εγκατάσταση των ψυγείων του καταστήματος, χρησιμοποιεί την τεχνολογία του CO2, το οποίο έχει καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, το δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) του C02 είναι 0 και το δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP) είναι 1, το οποίο είναι πολύ μικρότερο από αυτό των φθοριούχων ψυκτικών μέσων.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του CO2 που χρησιμοποιείται για την ψύξη είναι χημικό και βιομηχανικό υποπροϊόν που εκπέμπεται από τα εργοστάσια, η χρήση CO2 ως ψυκτικού μέσου είναι σαν την ανακύκλωση ή την καθυστέρηση της εκπομπής αυτών των καυσαερίων, κάτι που είναι αρκετά ωφέλιμο για το περιβάλλον.

Εντυπωσιαστήκατε από την τεχνολογία;

Πιθανότατα, ναι. Όμως περισσότερο θα εντυπωσιαστείτε από τον πλούτο, την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων. Άλλωστε στη Μασούτης, η ποιότητα είναι σταθερή και παραμένει διαχρονικά αδιαπραγμάτευτη. Όπως συμβαίνει και με τις τιμές.
Στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης των πελατών του Grand Μασούτης βρίσκεται η ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού που κατευθύνει και βοηθά τους επισκέπτες, με συμβουλές και προτάσεις για κάθε απορία ή αγορά.

Στον Μασούτη βρίσκουμε, τα πάντα, αλλά ιδιαίτερα στο κατάστημα Grand, η ποικιλία είναι ανεξάντλητη: Μεγάλη ποικιλία σε λαχανικά και οπωροκηπευτικά στο τμήμα μαναβικής, εκλεκτά τυριά και αλλαντικά επιλεγμένων παραγωγών, φρεσκοψηµένο ψωµί και αρτοσκευάσµατα στο Αρτοπωλείο, γλυκά που συναρπάζουν στο Ζαχαροπλαστείο. Παράλληλα, προϊόντα υψηλής ποιότητας στο Κρεοπωλείο και το Ιχθυοπωλείο, αλλά και τις καλύτερες ετικέτες κρασιών και ποτών στην εντυπωσιακά ενημερωμένη Κάβα με εξαιρετικά ενημερωμένο κωδικολόγιο και ιδιαίτερο σχεδιασμό. Επιπλέον, οι απαιτητικοί πελάτες θα συναντήσουν το τμήμα έτοιμου φαγητού, παρασκευασμένου μέσα στο κατάστημα από εξαιρετικά υλικά, αλλά και το τμήμα sushi, για το οποίο το Grand Μασούτης είναι υπερήφανο. Εσείς δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε:

Χάρη στις extra υπηρεσίες στο «Grand Μασούτης», μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτικές κάρτες, με δυνατότητα για άτοκες δόσεις όλον τον χρόνο και όχι μόνο για την περίοδο των γιορτών, όπως ισχύει για όλα τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας. Φυσικά, παρέχεται η δυνατότητα για διανομή στο σπίτι, πληρωμή λογαριασμών χωρίς χρέωση, και η χρήση της κάρτας μελών mascard για επιβράβευση, αλλά και συμμετοχή σε πολλές καθημερινές προσφορές. Όπως είπαμε, άλλωστε, για τη Μασούτης οι τιμές και η οικονομία αποτελούν δέσμευση.

Δέσμευση, βέβαια διαμορφώνει και ο σεβασμός στο περιβάλλον. Έτσι, εκτός από τον προηγμένο ενεργειακό εξοπλισμό του καταστήματος, στο Grand Μασουτης θα συναντήσετε 4 κάδους ανακύκλωσης, ειδικά διαμορφωμένους για μαγειρικό λάδι, λαμπτήρες, ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κάνετε ανακύκλωση σχεδόν... επιστημονικά. Και συμβάλλοντας περαιτέρω στη βιωσιμότητα, τα καρότσια και τα καλαθάκια πελατών είναι από επαχρησιµοποιηµένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας.

Στο Grand Μασούτης που άνοιξε στη Γλυφάδα, όλα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν κάθε επίσκεψη ξεχωριστεί εμπειρία, αλλά και εξαιρετική ευκαιρία ποιοτικών και οικονομικών αγορών. Όλα αυτά φέρουν την υπογραφή «Διαμαντή Μασούτης».

Με το νέο κατάστημα η αλυσίδα ενισχύει την παρουσία της στην Αττική, που περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 60 καταστήματα. Σε αυτά θα προστεθούν και νέα, καθώς ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη σειρά Grand περιλαμβάνει το άνοιγμα και επιπλέον καταστημάτων σε κομβικές περιοχές των Αθηνών.

πηγή: liberal.gr

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.