ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 00:59

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Βάρκιζα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Λιμανάκια λόγω κατεπειγουσών εργασιών αύριο Πέμπτη (07/12)

0 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 22:56

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή αύριο Πέμπτη (7.12.2023) στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, καθώς η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει σε κατεπείγουσες εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων πρανών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος των έργων στο τμήμα του δικτύου μεταξύ της λίμνης Βουλιαγμένης και του νυχτερινού κέντρου Ιsland της Βάρκιζας από τις 09:00 έως τις 17:00.

Πιο αναλυτικά, θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «ISLAND», από 09.00 έως τις 17.00 και η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται προς Βάρκιζα – Σούνιο θα εκτρέπεται προς Βάρης -Κορωπίου και στη συνέχεια Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, καθώς και τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική , περιπολικά κλπ.) θα κινούνται κανονικά χωρίς πρόβλημα στην παραλιακή λεωφόρο.

Από 8/12 θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφόρου Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφόρος Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.

κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.