ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 12:42

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μαρίνα Φλοίσβου: Με επιτυχία διοργάνωσε την 1η Ημερίδα Εκπαίδευσης και Καριέρας στη Διαχείριση Μαρινών

0 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 21:05

Η Μαρίνα Φλοίσβου της LAMDA Development, μια από τις κορυφαίες μαρίνες στην Ευρώπη, καινοτομεί για άλλη μια φορά διοργανώνοντας με επιτυχία την 1η Ημερίδα Εκπαίδευσης και Καριέρας στη Διαχείριση Μαρινών.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις 26 Νοεμβρίου 2023 στο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Με στόχο την διατήρηση της ηγετικής θέσης στον τομέα των μαρινών και την ανάδειξη ως πρότυπου τουριστικού λιμένα παγκοσμίου επιπέδου, η Μαρίνα Φλοίσβου επενδύει διαχρονικά στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Γιορτάζοντας την 20ετή βραβευμένη πορεία της υποδέχτηκε κατά την διάρκεια της ημερίδας πάνω από 100 συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της Μαρίνας Φλοίσβου μέσα από παρουσιάσεις έμπειρων στελεχών, workshops, ενεργή συμμετοχή και mini interviews.

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την παρουσίαση πρακτικών διαχείρισης για τον τομέα των μαρινών είναι η ενημέρωση του κοινού σε θέματα απασχόλησης στις μαρίνες της LAMDA Development.

Η 1η Ημερίδα Εκπαίδευσης και Καριέρας στη Διαχείριση Μαρινών προσέλκυσε το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων που φιλοδοξούν να χαράξουν μια πορεία επαγγελματικής εξέλιξης στη διαχείριση τουριστικών λιμένων.

Την ημερίδα στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους και τις πολύτιμες ενέργειες τους, οι συνεργάτες της Μαρίνας Φλοίσβου kariera.gr και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρίνα Φλοίσβου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα flisvosmarina.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.