ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 00:55

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χριστουγεννιάτικο ΜΠΑΖΑΡ του συλλόγου "ΑΘΗΝΑ"

του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ: "V" 2 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 18:20

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Γυναικείος Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος "ΑΘΗΝΑ" Παλαιού Φαλήρου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο τριήμερο Χριστουγεννιάτικο ΜΠΑΖΑΡ, από την Παρασκευή 1/12 έως την Κυριακή 3/12 στον χώρο όπου στεγάζεται, επί των οδών Μάμαλη 13 και Φλεμινγκ της περιοχής.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, όπως μας ενημέρωσε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μαρία Καφούρου, είναι με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν να βοηθηθούν άπορες οικογένειες της πόλης και αναξιοπαθείς μοναχικοί συμπολίτες τους, ώστε να έχουν όλα τα απαραίτητα στο τραπέζι τους τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Το ΜΠΑΖΑΡ, εκτός από τον κόσμο, το επισκέφθηκαν, πέραν του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και δημοτικών συμβούλων και άνθρωποι του ευρύτερου πολιτικού χώρου, που με την συνεισφορά τους, βοήθησαν ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατον αποτέλεσμα.


Από αριστερά: Μαίρη Χαμάντ, Όλγα Φιλιπποπούλου, Μαρία Καφούρου, Δέσποινα Χαλκίδη, Δέσποινα Πανταζή, Κική Περρέα και Γιούλη Κορδούλη. 


Η Μαρία Καφούρου ανάμεσα στις Όλγα Φιλιπποπούλου (αριστρά) και Μαρία Θεμελή. 

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Σ.Π. 05.12.23
Μπράβο σας κυρίες μου! Μπράβο σας!!
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 05.12.23
Θαυμάσια προσπάθεια από εξαιρετικές συμπολίτισσες, για υπέροχο σκοπό.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.