ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 00:03

ΕΛΛΑΔΑ

Τα εύσημα του υφυπουργού Χρ. Τριαντόπουλου στον Γρ. Κωνσταντέλλο

1 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 16:07

Τα εύσημα τουΥφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ. Τριαντόπουλου εισέπραξε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μετά την παρουσίαση του σχεδίου που εκπόνησε και εφαρμόζει ο Δήμος του για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. 

Η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια της ημερίδας «Φυσικές καταστροφές / Αποκατάσταση ζημιών στους πληγέντες δήμους / Κρατική Αρωγή / Σχεδιασμός και μέτρα πρόληψης» η οποία διοργανώθηκε από τον δήμο Νοτίου Πηλίου σε συνεργασία με τις Επιτροπές Ορεινών περιοχών και Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.Όπως είπε ο υφυπουργός η παρουσίαση του Γρ Κωνσταντέλλου ήταν σεμιναριακού τύπου και όσον αφορά στον τρόπο αλλά και στο περιεχόμενο. 

"Θέλω να την έχω" είπε, "για να τη μοιράσω σε πάρα πολλούς δημάρχους με τους οποίους έχουμε αυτή τη συζήτηση  που σχετίζεται με την κατανομή και την προτεραιοποίηση είτε τον πόρων, είτε των μέσων είτε των διαδικασιών". 

Είναι μία ευθεία αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται από τη δημοτική αρχή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, τόσο εντός του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όσο και μέσα από την ΚΕΔΕ. Βαθύς γνώστης 

Βαθύς γνώστης της Αυτοδιοίκησης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εκλεγμένος για τρίτη φορά στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με δισθεώρητα ποσοστά, απολαμβάνει της εκτίμησης και της αναγνώρισης των συναδέλφων του αυτοδιοικητικών. Ο δήμος του έχει γίνει δήμος πιλότος για την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων και "εξαγωγέας" τεχνογνωσίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων και δύσκολων καταστάσεων που φέρνει στο περιβάλλον η κλιματική κρίση. 

Ο Γρηγόρης Κωνταντέλλος μέσα από το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της Αυτοδιοίκησης την ΚΕΔΕ, υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά της, επισημαίνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στη καθημερινή λειτουργία των Δήμων, προτείνοντας λύσεις και διεκδικώντας από την Πολιτεία. 

Όπως έχει καταστήσει ο ίδιος γνωστό, θα διεκδικήσει την εκλογή του και την προεδρία του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου, της ΚΕΔΕ, είτε μέσα από ένα ενιαίο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο, όπως είχε γίνει στις εκλογές του 2019, απ' όπου θα προκύψει ο πρόεδρος με βάσει τον αριθμό των ψήφων που θα συγκεντρώσει ο καθένας, είτε αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν και η Ν.Δ. θελήσει να δώσει "χρίσμα", με δική του παράταξη ως ανεξάρτητος, καθώς έχει την ευρύτατη στήριξη δεκάδων δημάρχων από όλη την χώρα, οι οποίοι αναγνωρίζουν τις μάχες που έχει δώσει προασπίζοντας τα συμφέροντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να συμφωνήσει με κάποιους  που επιχειρούν να "τσουβαλιάσουν" τις εξελίξεις.  

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Παραλίας 07.12.23
Ο άνθρωπος αυτός από όσα είμαι σε θέση να ξέρω, είναι από τους σοβαρούς και δημιουργικά σύγχρονους δημάρχους της χώρας.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.