ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 18:06

ΓΛΥΦΑΔΑ

Έργα Φυσικού Αερίου στη Γλυφάδα - Ενημερωτική εκδήλωση

0 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 14:26

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) και ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνουν από κοινού ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των Δημοτών για τα έργα ανάπτυξης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Δήμο, παρέχοντας παράλληλα στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10.00- 14.00 και 17.00-20.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γλυφάδας (επί της οδού Άλσους 15, Γλυφάδα. T.K.16675).

Στελέχη της εταιρείας θα παρέχουν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ανάπτυξη νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στη σύνδεση κατοικιών και επιχειρήσεων του Δήμου με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου στο Δήμο Γλυφάδας, οι ενδιαφερόμενοι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το 11322.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.