ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025, 23:26

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο για ύποπτο αυτοκίνητο - Βρέθηκαν καλάσνικοφ και εύφλεκτο υγρό

0 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 16:42

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Παλαιό Φάληρο εντοπίστηκε αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν καλάσνικοφ, γεμιστήρας και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε παρκαρισμένο στον οδό Νηρηίδων στο ύψος του αριθμού 73.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρει πλαστή πινακίδα, ενώ φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ως ύποπτο από τις 16/9. Το αυτοκίνητο εντόπισαν άνδρες της Oμάδας ΔΙ.ΑΣ., το θεώρησαν ύποπτο και σήμαναν αμέσως συναγερμό.

Έλεγχο στο αυτοκίνητο διενήργησαν τα ΤΕΕΜ, τα οποία εντόπισαν στο εσωτερικό του ένα καλάσνικοφ, έναν γεμιστήρα, ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και ένα κράνος.

Ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική, ωστόσο τον σχετικό έλεγχο θα διενεργήσει η Ασφάλεια.

Το όπλο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει βαλλιστική αλλά και έλεγχος για DNA και αποτυπώματα.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.