ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 23:09

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δήμος Παλαιού Φαλήρου: 16η Σειρά Oμάδων Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Γυναικών & Ανδρών

0 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 16:35
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιθέας, μια φορά κάθε μήνα, 19:00 - 21:00 με έναρξη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής, ανακοινώνουν ότι συνεχίζεται για 16η χρονιά, σε συνεργασία με την ψυχοθεραπεύτρια Δημοτική Σύμβουλο & Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Μαρία Ζάγκα, καθώς και την Μαρίνα Ζάγκα, ψυχοθεραπεύτρια, το δωρεάν πρόγραμμα δύο ομάδων Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Γυναικών & Ανδρών, για τη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο της οικογένειας και της εργασίας.

Στις ομάδες αυτές:

Θα συζητήσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα ενθαρρύνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους
και
Θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες βοηθούν στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, της θετικής συμβολής και σύνδεσης που σαν στόχο έχουν τη διατήρηση της ενθάρρυνσης σε κάθε μας σχέση.

Οι ομάδες απευθύνονται σε όλες στις γυναίκες και άνδρες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελάτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία με την Μαρία Ζάγκα, Διπλωματούχο Συνθετικής και Συμβουλευτικής & European Certificate of Psychotherapy & Bachelor of Arts in Integrative Counseling από το Middlesex University London U.K.

Οι ομάδες θα λειτουργούν στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιθέας (Ηχούς 26 & Ζησιμοπούλου) μία φορά κάθε μήνα και κατά τις ώρες: 19:00-21:00, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ζάγκα Μαρία : 210 94 26 694 – 6957 087 951
Πολιτιστικό Κέντρο: 216 00 49 580

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Παλαιό Φάληρο, 27/10/2023

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.