ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025, 13:15

ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνελήφθησαν 8 ανήλικοι για ρίψη μολότοφ σε προαύλιο σχολείου στο Μοσχάτο

0 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 22:34

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή του Μοσχάτου, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, -8- ανήλικοι, 16 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορές κατά συναυτουργία, αμέσως μετά τη ρίψη μολότοφ σε προαύλιο χώρο σχολείου.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων προσέγγισε τον προαύλιο χώρο σχολείου στο Μοσχάτο, όπου έρριψαν τρείς βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια διέφυγαν πεζή. Ωστόσο αστυνομικοί τους εντόπισαν άμεσα σε κοντινό σημείο και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου, το οποίο επιλαμβάνεται προανακριτικά.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες ανήλικοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.