ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΜΑΙΟΥ 2024, 04:58

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Για 7η φορά πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος ο Σταύρος Κατσικάδης - Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

0 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 15:08
Για 7η συνεχή φορά πρόεδρος ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Marinas, Σταύρος Κατσικάδης

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή των 7 μελών στο Διοικητικό της Συμβούλιο και πρόεδρος επανεξελέγη ο Σταύρος Κατσικάδης, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Marinas.
 
Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.ΜΑ.Ε. έχει ως ακολούθως:

Σταύρος ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ, Μαρίνα Φλοίσβου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
Βασίλειος ΤΕΦΑΣ – Κλεοπάτρα Μαρίνα, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,
Κωνσταντίνος ΑΣΒΕΣΤΗΣ – Μαρίνα Αγίου Κοσμά, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,
Ιωάννης ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ – Μαρίνα Ζέας, ΤΑΜΙΑΣ,
Αντώνιος ΔΡΟΣΟΣ – Μαρίνα Κω, ΜΕΛΟΣ,
Χριστόφορος ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ –Πόρτο Καρράς Μαρίνα, ΜΕΛΟΣ και
Παναγιώτης ΠΑΠΠΑΣ – Αρετσού Μαρίνα, ΜΕΛΟΣΤη Γενική Συνέλευση της Ε.ΜΑ.Ε. τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Μύρωνας Φλουρής, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για στενή συνεργασία της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με το Υπουργείο Τουρισμού σε δύο βασικούς τομείς: στην ανάγκη χάραξης μιας νέας στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης για τις μαρίνες και στην απλούστευση της νομοθετικής διαδικασίας για την αδειοδότηση των τουριστικών λιμένων. Επίσης, ενημέρωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ότι σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα η χρηματοδότηση από το RRF (Recovery and Resilience Facility – Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας), σύμφωνα με το οποίο για τους τουριστικούς λιμένες θα διατεθούν 139 εκ. με επιλέξιμες δαπάνες που αφορούν κυρίως την πράσινη και ψηφιακή ανάπτυξη, καθώς και την προσβασιμότητα.

Ο επανεκλεγείς για 7η συνεχή φορά Πρόεδρος της Ε.ΜΑ.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Marinas κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε σχετικά: «Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης έχει κύριο στόχο να αναδείξει τον θεσμικό και συμβουλευτικό ρόλο της ΕΜΑΕ. Το όραμά μας είναι να υπογραμμίσουμε την συμβολή και την αξία των μαρινών στο ελληνικό επιχειρείν, καθώς και τη θέση που τους αρμόζει στην διεθνή τουριστική αγορά.»

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.