ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΜΑΙΟΥ 2024, 23:35

ΑΛΙΜΟΣ

Δήμαρχος Αλίμου: Το ποσοστό που μας δώσατε είναι ιστορικό - Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου

0 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 13:19

"Συγκίνηση... 69,9%! Σχεδόν 70%, ποσοστό που μέχρι τώρα κανείς δεν είχε κερδίσει στον Άλιμο. Τα λόγια λίγα, η ευθύνη μεγάλη.
Σας ευχαριστώ όλους. Που με εμπιστευτήκατε, που με στηρίξατε, που εθελοντικά σταθήκατε δίπλα μου, με την πίστη στον καλύτερο Άλιμο. Όπως μας αξίζει!".

Μ' αυτά τα λίγα λόγια εκφράζει τη συγκίνηση και τα συναισθήματά του σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος εκλέγεται για τρίτη φορά. 

Το μήνυμα της νίκης 

Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων χθες, που από πολύ νωρίς έδειχναν τη θριαμβευτική επανεκλογή του ο Ανδρέας Κονδύλης από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Αγαπώ τον Άλιμο" καταχειροκροτούμενος απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους συνδημότες του που γιόρταζαν μαζί του τη νίκη λέγοντας: 

"Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Η νίκη είναι πιο γλυκειά όταν τη μοιράζεσαι με συνοδοιπόρους, με φίλους με συμμαχητές. 

Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί σηκώσαμε τον Άλιμο ψηλά, μαζί τον προχωρήσαμε, μαζί τον κάναμε μια πιο όμορφη πόλη, μαζί κερδίσαμε και μαζί συνεχίζουμε. 

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη της παράταξης που έδωσαν έναν πολύ μεγάλο αγώνα όλες αυτές τις μέρες. 


Ένα πολύ ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτες μας που έδωσαν σήμερα το "παρών" στο ραντεβού της κάλπης και μας έδωσαν αυτή τη συντριπτική νίκη. 

Θέλω να σας πω πως σήμερα επισκεπτόμενος τα εκλογικά κέντρα εισέπραξα αγάπη από ανθρώπους που ήρθαν από την επαρχία, από άλλες περιοχές της Αθήνας ακόμα και από το εξωτερικό. για να μας ψηφίσουν. 

Μετά από εννέα χρόνια διοίκησης κερδίσαμα μία ακόμα θητεία με ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό το μεγαλύτερο που έχει πάρει παράταξη στον Άλιμο. Είναι ιστορικό αυτό το ποσοστό. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου γι' αυτό. 

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. 

Το πρώτο είναι ότι βάλαμε πολύ δουλειά και καλή δουλειά. Το δεύτερο είναι πως αυτό μας το αναγνώρισε η κοινωνία και αυτό είναι που μας δεσμεύει να δουλέψουμε με ακόμα περισσότερη θέρμη, ακόμα περισσότερη επιμονή για μια ακόμα ομορφότερη πόλη. 

Σας διαβεβαιώ πως ο ζήλος και η θέρμη μας θα είναι πολλαπλασιασμένος στα χρόνια που έρχονται. 

Χαλάλι η πίκρα που δοκιμάσαμε από τις τοξικές, άδικες επιθέσεις, χαλάλι η στενοχώρια  από τη λάσπη και τη συκοφαντία που δεχθήκαμε σε πολύ μεγάλες ποσότητες, γιατί αξίζει για μια πόλη που αγαπάς για μια κοινωνία που σε εμπιστεύθηκε και που σε αναγνωρίζει. Γιατί όλα αυτά δεν μας λύγισαν, δεν σας λύγισαν αντιθέτως μας έκαναν πιο δυνατούς. 

Αποδείχθηκε ότι η κοινωνία είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη απ' ότι νομίζουν κάποιοι και πολύ πιο έξυπνη. 

Από αυτή τη στιγμή αφήνουμε πίσω κάθε μιζέρια, κάθε μικρότητα, κάθε μικροπρέπεια, κάθε μικροψυχία, και προχωράμε μπροστά για να συνεχίσουμε για να χτίσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε. 

Το σύνθημά μας από αύριο όπως γνωρίζουν οι συνεργάτες μου είναι "δουλειά, δουλειά και... δουλειά"!

Σας ευχαριστώ όλους. Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.