ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 16:06

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Γιάννης Φωστηρόπουλος: "Με στρατηγική και όραμα συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο του 2030" (video)

0 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 21:36

Ένα αντιπροσωπευτικό βίντεο του τι έγινε μέχρι τώρα και τι είναι δρομολογημένο να γίνει στην επόμενη θητεία, έδωσε πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Φωστηρόπουλος. 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προεκλογικής περίοδου ο δήμαρχος κάνει μια σύντομη αλλά περιεκτική αναφορά στα έργα μικρά και μεγάλα που έγιναν στην πόλη, στα έργα που ωριμάζουν και είναι έτοιμα προς υλοποίηση και σ' αυτά που δρομολογούνται.  

"Ασφαλτοστρώθηκαν πάνω από 75.000 τ.μ. σε όλες τις συνοικίες της πόλης" τονίζει ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, "επισκευάστηκαν πεζοδρόμια, έγιναν αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις όπου χρειαζόταν και ολοκληρώνεται αντιπλημμυρική μελέτη για την αντιμετώπιση των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής". 

"Βελτιώθηκαν οι σχολικές κτιριακές υποδομές και βάλαμε τη βάση για την μεγάλη ανάπτυξη της επόμενης περιόδου". 

Ο δήμαρχος αναφέρεται επίσης, στην εξασφάλιση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που θα τους επιτρέψουν να υλοποιήσουν μεγάλα έργα, όπως η ανάπλαση του εμβληματικού κτιρίου του Φλοίσβου, το υπόγειο γκαράζ που θα δώσει ανάσα στο πρόβλημα της στάθμευσης στην πόλη, στην κατασκευή δεύτερης πισίνας και στην πολύ σημαντική ανάπλαση της λεωφ. Αμφιθέας.

Για την επόμενη περίοδο επίσης σχεδιάζεται η αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου, η ανάπλαση της Λ. Ελ. Βενιζέλου με στόχο την εμπορική αναβάθμιση, η κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει τις διάσπαρτες υπηρεσίες του Δήμου και θα στεγάσει τα απορριμματοφόρα του Δήμου σε υπόγειο χώρο, και τέλος πολύ σημαντικό στόχος είναι η έλευση του μετρό και στο Παλαιό Φάληρο. 

"Αντιμετωπίζουμε τα τεχνικά έργα με την ανάλογη σοβαρότητα ως εργαλεία για την ανάπτυξη και προώθησης της βιωσιμότητας και της ανθεκτικότητας της πόλης μας" τονίζει ο Γιάννης Φωστηρόπουλος. 

"Με στρατηγική και όραμα συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο του 2030". 

Δείτε το βίντεο 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.