ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 17:07

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

H Αθηνά Κωνσταντέλλου στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής

0 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 14:01

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες της παράταξης «Αττική Μπροστά» υπό την ηγεσία του κ. Νίκου Χαρδαλιά βρίσκεται και η υποψηφιότητα της Βουλιώτισσας Αθηνάς Κωνσταντέλλου.

Δικηγόρος με εξειδίκευση στο εμπορικό και ναυτικό δίκαιο, η Αθηνά έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και γνώση από τον τομέα της νομικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών της σπουδών στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, επέστρεψε στην Ελλάδα και παράλληλα με την εργασία της ως Δικηγόρος, ασχολήθηκε ενεργά με την επιστημονική έρευνα, ξεκινώντας το Διδακτορικό της στις Παραχωρήσεις Λιμένων στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Η απόφασή της να συμμετέχει στα κοινά δεν είναι τυχαία. Η Αθηνά πιστεύει ότι η συμμετοχή και η συνεισφορά στα κοινά είναι ένα εσωτερικό χρέος κάθε πολίτη. Άλλωστε υπάρχει απτό το παράδειγμα στην οικογένειά της, αφού  πατέρας της είναι ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Με ένα πλάνο που στηρίζεται στο όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης και της προώθησης της ποιότητας ζωής, η Αθηνά καλεί όλους μας να την εμπιστευτούμε την ψήφο μας.

Η ίδια τονίζει: "Πιστεύω στο όραμα του Νίκου Χαρδάλια για την Περιφέρεια Αττικής και δη για την Ανατολική Αττική και σας εγγυώμαι ότι θα προχωρήσουμε σε μια Αττική ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, με ολοενα ισχυρότερο αναπτυξιακό αποτύπωμα.

Μια Αττική ΠΡΑΣΙΝΗ, που θα πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης, μια Αττική ΑΣΦΑΛΗ, με έμφαση στην πολιτική προστασία.

Μια Αττική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, όπου κανείς δεν θα μένει πίσω και μια Αττική ΜΕΓΑΛΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, που θα αναδεικνύουν το φυσικό περιβάλλον.

ΠΙΣΤΕΥΩ στο όραμα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής, του οποίου βάση και πρώτη προτεραιότητα είναι η μάχη του αυτονόητου.

ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!"

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.