ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΜΑΙΟΥ 2024, 09:02

ΑΛΙΜΟΣ

O Γιάννης Αντωνάκης στο πλευρό του Ανδρέα Κονδύλη για μία ακόμα επιτυχημένη θητεία

0 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, 17:09

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πάλι με την παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη "Αγαπώ τον Άλιμο" ο Γιάννης Αντωνάκης. Έχοντας να προτάξει την πετυχημένη και συνεχή ενασχόληση με την πόλη του, από τις θέσεις ευθύνης που του εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος Αλίμου, ζητά και πάλι την ψήφο των συνδημοτών του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.  

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου και υπεύθυνος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου ο Γιάννης Αντωνάκης κατά κοινή ομολογία βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των Δημοτών δίνοντας λύσεις στα προβλήματα τους.

"Τέσσερα χρόνια πέρασαν" λέει απευθυνόμενος στους συμπολίτες του. "Ζητάμε και πάλι την εντολή σας να συνεχίσουμε, με πρόγραμμα, στόχους και συνέπεια".

Ποιος είναι ο Γιάννης Αντωνάκης

Ο Γιάννης Αντωνάκης, είναι τριάντα εννέα ετών και κάτοικος Αλίμου. Έχει οικογένεια με δύο παιδάκια και είναι απόφοιτος του τμήματος Ραδιολογίας-Ακτινολογίας των ΤΕΙ Αθηνών.

Έχει εξασκήσει το επιστημονικό του αντικείμενο για σχεδόν δώδεκα χρόνια σε μεγάλα Ογκολογικά και Ακτινοθεραπευτικά κέντρα.

Επίσης, υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης για δεκαέξι χρόνια και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού.

Διετέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης για αρκετά χρόνια, με πολλές διακρίσεις.

Από το 2019 ο Δήμαρχος κ. Κονδύλης του εμπιστεύτηκε τη θέση Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου της Πόλης, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών. Ένα Δήμο Καθαρό, Πράσινο και Βιώσιμο όπως αξίζει σε κάθε Αλιμιώτη και όπως ο Γιάννης Αντωνάκης τον έχει οραματιστεί από παιδί.

Τα τελευταία εννέα χρόνια είναι υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Καθημερινά, μαζί με τους εργαζόμενους και τους συναδέλφους του, δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τη σωστή, ασφαλή και ποιοτική λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Βασική τους επιδίωξη, οι πάνω από 300 αθλητές να έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές για υψηλές επιδόσεις, οι 1.500 Αλιμιώτες κάθε ηλικίας να έχουν κάθε δυνατότητα για την καθημερινή τους ενασχόληση και οι πολίτες με κινητικά προβλήματα να έχουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές πρόσβασης και εκγύμνασης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.