ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΜΑΙΟΥ 2024, 08:16

ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Ενημέρωση για την Άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-23»

0 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 15:28

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημερώνει ότι την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023, η Υπηρεσία ΠΑΜ-ΠΣΕΑ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα πραγματοποιήσει δοκιμαστική ενεργοποίηση του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης Άμαχου Πληθυσμού και ήχησης Σειρήνων Συναγερμού σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ», η οποία σχεδιάσθηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου.

Η ήχηση των σειρήνων συναγερμού καθώς και των καμπάνων των εκκλησιών θα πραγματοποιηθεί σε επαναλαμβανόμενη συχνότητα. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ και θα διαρκέσει έως τις 13:00 μ.μ. Η διάρκεια των συναγερμών θα είναι εξήντα (-60-) δευτερολέπτων και ο ήχος αυτών διακοπτόμενος (διαφορετικής έντασης).

Η ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης, ανησυχίας ή πανικού.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.