ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 09:34

ΑΛΙΜΟΣ

Στέφανος Διαμαντής: Η φιλοζωία είναι πολιτισμός - Τι κάναμε για τα αδέσποτα ζώα στον Άλιμο

4 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 14:42

Εντεταλμένος σύμβουλος Εθελοντισμού και Φιλοζωίας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής προχωρά σε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του Δήμου Αλίμου για τα αδέσποτα ζώα στην πόλη, τονίζοντας πως η φιλοζωία είναι πολιτισμός τον οποίο δείχνουν έμπρακτα από το 2014 που ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου έως και σήμερα, καταρτίζοντας και υλοποιώντας ένα πλήρες πρόγραμμα μέριμνας και ιατρικής φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα. 

"Πιστεύω ότι η φιλοζωία είναι πολιτισμός" τονίζει ο Στέφανος Διαμαντής. Στο διάστημα 2014-2023 με την καθοδήγηση του Δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη οργανώσαμε και λειτουργήσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα μέριμνας και ιατρικής φροντίδα για τα αδέσποτα ζώα. 


Με τη βοήθεια και την αγάπη 130 εθελοντριών τα σιτίζουμε καθημερινά. Πραγματοποιήσαμε 3900 στειρώσεις. Τοποθετήσαμε ταϊστρες - ποτίστρες  και γατόσπιτα μεζονέτες!

Περιθάλψαμε 4300 αδέσποτα και τα μεταφέραμε με ασφάλεια με το pet taxi. Οργανώσαμε 14 γιορτές υιοθεσίας σκύλων. 

Επιπλέον δημιουργήσαμε τέσσερα πάρκα σκύλων ενώ είναι σε εξέλιξη το 5ο στην παραλία και συνεχώς πραγματοποιούμε καμπάνιες ενημέρωσης και επαίδευσης σε μαθητές των σχολείων του δήμου μας". 

Τονίζοντας τέλος, πως η φροντίδα των αδέσποτων ζώων στην πόλη είναι καθημερινή, ζητά την ψήφο των συμπολιτών του για να συνεχίσουν ως δημοτική αρχή, την υλοποίηση του προγράμματος για τα αδέσποτα ζώα. 

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Διαμαντή

Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
Άννα Μ. 03.10.23
Χίλια μπράβο για την προσφορά σας στα αδεσποτάκια!!!
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 30.09.23
Δουλευταράς και άνθρωπος που λύνει προβλήματα όπου μπορεί και πάντα δίκαιος και χωρίς πολιτικές παρωπίδες.
Απάντηση
Φιλόζωη 30.09.23
Είναι ο καλύτερος που έχει περάσει ποτέ...
Απάντηση
Αλιμιώτης 29.09.23
Πραγματικά άξιος!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.