ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΜΑΙΟΥ 2024, 23:16

ΒΟΥΛΑ

Βάρκιζα: Στο "σφυρί" εμπορικό κέντρο της οικογένειας Κουτρουλιά (Palmier Bistro)

0 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 11:23

Συνεχίζεται η περιπέτεια των πλειστηριασμών για την οικογένεια Κουτρουλιά, δημιούργημα της οποίας ήταν η επιτυχημένη αλυσίδα εστιατορίων "Palmie bistro”, καθώς "βλέπει” ένα άλλο ακίνητό της να περνά την πόρτα της πλατφόρμας.

Αυτή την φορά πρόκειται για ένα μεγάλο επαγγελματικό κτίριο στην Βάρκιζα, αποτελούμενο από 35 οριζόντιες ιδιοκτησίες, το οποίο λειτουργούσε σαν εμπορικό κέντρο.

Συγκεκριμένα, ο πλειστηριασμός, που έχει επισπεύδουσα την doValue και έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου 2023, αφορά οικόπεδο που βρίσκεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, στην θέση "Βάρκιζα” και επί της οδού Αφροδίτης αρ. 3. Το οικόπεδο έχει επιφάνεια 1.000,58 τ.μ.

Εντός του παραπάνω περιγραφόμενου οικοπέδου έχει ανεγερθεί επαγγελματικό κτίριο το οποίο αποτελείται από τρία επίπεδα και περιλαμβάνει 33 καταστήματα, εκ των οποίων: τα 13 καταστήματα βρίσκονται στο υπόγειο, τα 14 στο ισόγειο και τα 6 στον α’ όροφο. Όλα αυτά τα καταστήματα πλειστηριάζονται ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα και ώρα, με διαφορετική τιμή πρώτης προσφοράς και ιδιαίτερη για κάθε ακίνητο κατακύρωση. Οι τιμές πρώτης προσφοράς ξεκινούν από 32.000 ευρώ και φτάνουν τις 140.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του εκτιμητή, το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Αφροδίτης, στην οποία συναντώνται ως επί τω πλείστον κτίρια κατοικιών με ισόγεια καταστήματα στο ισόγειο, κυρίως σε αυτά που βρίσκονται κοντά στην παραλιακή λεωφόρο. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία και την οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας, με τα όμορα του κτίρια να στεγάζουν καταστήματα στο ισόγειο και διαμερίσματα στους ορόφους. Βρίσκεται σε απόσταση 50μ. από την παραλιακή λεωφόρο, η οποία αποτελεί τοπική εμπορική αρτηρία της περιοχής με καταστήματα, χώρους εστίασης και υπηρεσίες.

Ο εν λόγω πλειστηριασμός στρέφεται εις βάρος των τεσσάρων αδερφών Κουτρουλιά. Ο ένας εκ των τριών αδερφών, ο Γιώργος Κουτρουλιάς, κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με την αθηναϊκή εστίαση και ψυχαγωγία.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Γιώργος Κουτρουλιάς έχασε το δημοφιλές κατάστημα Palmie Bistro στο Κεφαλάρι. Το κυρίως κατάστημα κατακυρώθηκε στα 2.925.001 ευρώ και η αποθήκη του υπογείου στις 153.401 ευρώ.

capital.gr

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.