ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 15:56

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τάκης (Μελέτης) Βατίστας: Μια δυναμική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου

3 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 14:34

Ο δημοτικός σύμβουλος και Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μελέτης (Τάκης) Βατίστας, θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου "Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο".  

Είμαι ο Βατίστας Μελέτιος (Τάκης), γεννήθηκα το 1993 και κατοικώ στο Π. Φάληρο . Η καταγωγή μου είναι από τη Λακωνία και τη Μακεδονία, με Μικρασιάτικες ρίζες.

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Π. Φαλήρου. Είμαι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος ΔιοίκησηςΜονάδων Υγείας και πρόνοιας. Εργάζομαι σε ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Επειδή εμείς οι νέοι:
Προβληματιζόμαστε και Οραματιζόμαστε,
Αγωνιούμε και Ενεργούμε,
Συμμετέχουμε και Διεκδικούμε 


Έχοντας αυτά τα πιστεύω, ξεκίνησα από τα μαθητικά μου χρόνια στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο ως πρόεδρος του 15μελούς καθώς και στα φοιτητικά μου χρόνια ως μέλος του προεδρείου, να ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά.

Στις εκλογές του 2014 σε ηλικία 21 ετών ως φοιτητής, ήμουν ο νεότερος υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη.

Το 2019 με εκλέξατε ως τον νεότερο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ» του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου. 

Σε όλη τη διάρκεια της τετραετούς θητείας μου διατελώ:

- Γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου 

- Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικών Ιατρείων - ΚΕΠ Υγείας 

- Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής 

- Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Θηλέων « Άγιος Αλέξανδρος»
(ανέλαβα καθήκοντα πριν λίγους μήνες)

- Υπεύθυνος για το κοινωνικό φροντιστήριο 

Οι αρμοδιότητες αυτές με γέμισαν με αίσθημα ευθύνης και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ενεργήσω ώστε τα οράματα να γίνονται πράξεις.

Στη διάρκεια της τετραετίας πραγματοποιήθηκαν πολλές δράσεις, στις οποίες ανέλαβα τον συντονισμό και την διεκπεραίωση σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό τη προαγωγή της υγείας και της παιδείας. 

Η πόλη μας με τη καθοδήγηση του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου εξελίσσεται, γίνεται πρότυπη πόλη με εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και κοινωνικό πρόσημο. 

Με την υποστήριξή σας για την επανεκλογή μου, θα μου δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσω, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας με ιδέες, πράξεις και ενεργή συμμετοχή.


Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Δημότης 28.09.23
Καλή επιτυχία, ειδικά στους νέους και σοβαρούς ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και με την πολιτική γενικά.
Απάντηση
Γ.Ν. 28.09.23
Ο Φωστηρόπουλος δείχνει ότι κάνει καλές επιλογές υποψηφίων συμβούλων στην παράταξή του.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 28.09.23
Σεμνός άνθρωπος
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.