ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 19:43

ΒΟΥΛΑ

Βουλιαγμένη: H Μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου έστειλε μηνύματα νίκης

0 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 11:11

Θετικότατο είναι το αποτύπωμα που αφήνει και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να αφήνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Μακρά και πολύτιμη η παρουσία του στα κοινά,  δεν περιορίζεται στα όρια του Δήμου του, αλλά επεκτείνεται και σε πολύ σημαντικά κεντρικά  όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και σε διεθνή φόρα. 

Οι παρεμβάσεις του στα θεσμικά όργανα προκαλούν αίσθηση αφού πάντα είναι τεκμηριωμένες και οι προτάσεις του εισακούονται από τους αρμόδιους φορείς και την κεντρική διοίκηση. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είναι ένας Αυτοδιοικητικός που στα εννέα χρόνια που υπηρετεί το Δήμο του από τη θέση του δημάρχου, δεν περιορίστηκε στην απλή διαχείριση της καθημερινότητας αλλά  άνοιξε διάπλατα τους ορίζοντες για την πόλη του, για την πόλη του μέλλοντος όπως λέει, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας πολιτικές σύγχρονες, καινοτόμες και "πράσινες". 

Ως απόρροια όλων των παραπάνω θερμότατη ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο πάνω από 1500 συνδημότες του που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου Divani την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 για να ακούσουν τον απολογισμό του έργου της θητείας που εκπνέει και να γνωρίσουν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του "Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να ζεις".Σήμερα, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου λίγες μόλις μέρες πριν από τις εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου απευθύνθηκε για τρίτη φορά από τον ίδιο χώρο στους συνδημότες του, έκανε απολογισμό έργου, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του και ζήτησε και πάλι να τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους για την επόμενη θητεία.

Χαιρετισμό στη σημερινή εκδήλωσε απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος είπε ότι είναι όμορφο το συναίσθημα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη για την πόλη τους, γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι ευθύνη και καθήκον. 

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και έδωσε την υπόσχεση, αν εκλεγεί Περιφερειάρχης, να είναι άμεσος και αποτελεσματικός. "Ο κόσμος κουράστηκε" είπε, "από ατέρμονες συζητήσεις και αναλύσεις Θέλει άμεσα πράξεις".Η αρχή πριν από 9 χρόνια 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη των προσπαθειών της δημοτικής του αρχής, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό του και τους κάλεσε να είναι και πάλι συνοδοιπόροι του για "Να πάμε μαζί την πόλη ακόμη πιο ψηλά". 
 
"Σε αυτόν τον χώρο, πριν από 9 χρόνια σας παρουσίασα ένα σχέδιο για την πόλη μας, για την πόλη για να ζεις" είπε απευθυνόμενος στο ακροατήριο, κάνοντας μία χρονική αναδρομή από την αρχή της θητείας του.

"Αυτό το σχέδιο το εγκρίνατε με την ψήφο σας και μου κάνατε την τιμή να με εκλέξετε Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης!
Πριν από 4 χρόνια το 2019, στον ίδιο πάλι χώρο, σας παρουσίασα το έργο που φέραμε σε πέρας κατόπιν της δικής σας εντολής και πάλι ανανεώσατε αυτή την εντολή ώστε να συνεχίσουμε.  Με επανεκλέξατε Δήμαρχο της πόλης".

"Σήμερα είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω  πως αξιοποίησα την ισχυρή εντολή σας  και να σας προτείνω μια καινούργια συμφωνία που θα ανανεώνει τις προηγούμενες. Να ζητήσω μια νέα ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι".Υποσχεθήκαμε λίγα και μετρημένα, κάναμε πολλά περισσότερα 

"Το 2014 υποσχεθήκαμε λίγα και μετρημένα και μέχρι σήμερα το 2023 έχουμε παραδώσει έργο που ξεπερνάει κατά πολύ αυτό που είχαμε πει προεκλογικά" είπε.

"Δεν είπαμε πολλά και μεγάλα λόγια, δεν τάξαμε, δεν υποσχεθήκαμε υπερβολές, δεν υποτιμήσαμε τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας, ούτε το 2014, ούτε το 2019. Παρουσιάσαμε και στις δύο εκλογές ένα πρόγραμμα μελετημένο και ρεαλιστικό και ζητήσαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε για να το κάνουμε πράξη. Μας τη δώσατε! Δουλεύουμε. Και δουλεύουμε σκληρά" τόνισε. 
 
"Κάναμε περισσότερα από αυτά που δεσμευτήκαμε και κάναμε πολλά των οποίων η σημασία θα αποδειχθεί στα επόμενα χρόνια.Η προσπάθειά μας από το 2014, όταν αναλάβαμε την ευθύνη διοίκησης της πόλης μας, κινείται σε δύο άξονες:

• Να βελτιώσουμε το ήδη υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής και στις τρεις δημοτικές μας ενότητες

• και, παράλληλα, να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα με παρεμβάσεις ήπιας ανάπτυξης, με εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχουμε ως Δήμος και με τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών για να αντεπεξέλθουμε στην κοινωνική εξέλιξη της πόλης.

Τα τελευταία εννιά χρόνια, με τη συνδρομή των συνεργατών μου και των εργαζόμενων του Δήμου έχουμε καταφέρει πολλά,
έχουμε κατορθώσει η πόλη μας να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς τομείς όπως οι περιβαλλοντικές και ενεργειακές εφαρμογές,  η σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων,  η αποτελεσματική πολιτική προστασία,  η ψηφιακή διακυβέρνηση".

Στο σημείο αυτό ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε ειδικότερα σε ορισμένους κύριους τομείς με αριθμούς που δείχνουν το εύρος των παρεμβάσεων όπως:

• Περισσότερο από το 35% των απορριμμάτων εκτρέπονται πλέον από την ταφή σήμερα, έναντι 9% που ήταν το 2014

• 58% εξοικονόμηση ενέργειας σε 47 Δημοτικά Κτίρια, σχολεία και δημοτικές εγκαταστάσεις με την παραγωγή ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και άλλες εξοικονομήσεις

• 10.000 λαμπτήρες αντικαταστάθηκαν με 10.000 λαμπτήρες led που σημαίνει μείωση κατανάλωσης  άνω του 65% και ταυτόχρονα αύξηση της φωτεινότητας που υπερβαίνει το 120% και μείωση εκπομπών 10.000 tn CO2 από το 2017 έως σήμερα, η οποία ισοδυναμεί με φύτευση 2.400.000 δέντρων

• 3.500 δέντρα μεσαίας και μεγάλης ανάπτυξης φυτεύτηκαν στους κοινόχρηστους μας χώρους• 20.000 δενδρύλλια φυτεύτηκαν σε περιαστικούς δασικούς χώρους

• Για την Προστασία της πόλης μας διαθέτουμε σήμερα 13 πυροσβεστικά και διασωστικά οχήματα και ακόμη 3 υδροφόρες, 19 μηχανήματα έργου και βαρέα οχήματα του Δήμου, 3 σύγχρονα και πλήρως αδειοδοτημένα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ – Drones) και αυτά είναι μόνο ένα μέρος του εξοπλισμού μας στην Πολιτική Προστασία.
 
• 60Km δρόμων της πόλης ασφαλτοστρώθηκαν

• Πάνω από 10Km δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ υπογειοποιήθηκαν και με τα έργα αυτά προστατεύουμε την ασφάλεια του ίδιου του δικτύου, εξαλείφουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς και αναβαθμίζουμε αισθητικά την πόλη μας

Σε τεχνικά Έργα και παρεμβάσεις έχουν δαπανηθεί και δαπανώνται συνολικά 103 εκατομμύρια. Από αυτά:

• 47 εκατομμύρια στη Βάρη
• 34 εκατομμύρια στη Βούλα και
• 22 εκατομμύρια στη Βουλιαγμένη

Ειδικότερα για τη νέα γενιά, για τα παιδιά μας:

• 5,5 εκατομμυρια € σε Παιδικές Χαρές
• 7 εκατομμύρια € σε σχολεία,
• 3.100.000€ σε αθλητικές εγκαταστάσεις

Επιπλέον κατασκευάσαμε 17 νέες πλατείες και όλα αυτά ενώ το
• 100% των υπηρεσιών του Δήμου μας έχουν ψηφιοποιηθείΦροντίζουμε όμως και για τους τετράποδους φίλους μας με το νέο πρόγραμμα «οι γάτες μας» τον τελευταίο χρόνο εμβολιάσαμε και στειρώσαμε:

• 1.500 γάτες, ενώ περιθάλψαμε άλλες 80

Δείνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διαφάνειας είπε πως από το 2015 ξεκίνησε η ζωντανή προβολή των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου  αλλά και των σημαντικότερων εκδηλώσεων του Δήμου στο youtube, στο facebook και στην ιστοσελίδα του Δήμου για να μπορεί ο κάθε πολίτης να ακούει και να ενημερώνεται απ' ευθείας. 

"Σήμερα μπορώ να σας πω ότι οι συνεδριάσεις μας έχουν φτάσει πάνω 600.000 θεάσεις, νούμερο ασύλληπτο για Δήμο του δικού μας μεγέθους" είπε και ενημέρωσε πως από την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αυτή θα μεταδίδεται και στη νοηματική". 

Για το παραλιακό μέτωπο και Πλατεία Νυμφών Βουλιαγμένης 

Για δύο εμβληματικές παρεμβάσεις μίλησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και συγκεκριμένα για το παραλιακό μέτωπο και την πλατεία Νυμφών της Βουλιαγμένης. 

"Πετύχαμε την ικανοποίηση ενός αιτήματος που εκκρεμούσε επί 40 χρόνια και για πολλούς φάνταζε ακατόρθωτο" είπε. 670 στρέμματα του παραλιακού μας μετώπου αποδόθηκαν για διοίκηση και διαχείριση, για τα επόμενα 40 χρόνια, στο Δήμο μας
Δικαιώθηκε ένας αγώνας που ξεκίνησε από εμάς τον Δεκέμβριο του 2014, με απαρχή τη διοργάνωση μιας διημερίδας του Δήμου,  με θέμα "Οι παραλίες στους Δήμους".

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής πρωτοβουλίας σήμερα είναι ήδη ορατά με την εκκίνηση των έργων ανάπλασης,
που προχωρούν στο Κάμπινγκ της Βούλας και αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες στη Β Πλαζ της Βούλας" τόνισε.

Η Πλατεία Νυμφών στη Βουλιαγμένη, που έχει εξελιχθεί σε νέο τοπόσημο, όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλα για όλη την Αττική,  ήταν ένα σύνθετο έργο που απαίτησε πόρους σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ και άλλαξε ριζικά την καρδιά της Βουλιαγμένης, την ίδια την πλατεία αλλά και τους παρακείμενους δρόμους.

Επεκτείναμε σημαντικά το χώρο της πλατείας,  προχωρήσαμε σε φυτεύσεις μεγάλων δέντρων και θάμνων,  ενώ ανοίξαμε τον χώρο αυτό στους επισκέπτες δίνοντας ζωή σε μια μέχρι πρότινος πλατεία διερχομένων.  Δεν είναι τυχαίο ότι η πλατεία προσέλκυσε λόγω του σύγχρονου σχεδιασμού της το ενδιαφέρον της διεθνούς αρχιτεκτονικής κοινότητας.

Η πλατεία Νυμφών της Βουλιαγμένης, είναι μια πλατεία από το μέλλον που ολοκληρώθηκε στο παρόν και δείχνει τον δρόμο για τις επόμενες αναπλάσεις μας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαχείριση των απορριμμάτων, ένα τομέα στον οποίο ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρωτοπορεί εφαρμόζοντας πιλοτικά προγράμματα τα οποία μέχρι τώρα επέφεραν μείωση στην ταφή απορριμμάτων κατά 35%, με άμεσο στόχο το 70%, στη φιλοπεριβαλλοντική πολιτική με στόχο να γίνει ο δήμος ανθρακικά ουδέτερος, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη βιώσιμη αστική κινητικότητα, για την οποία ως αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής του CIVITAS, 
με μέλη 300 Δήμους σε όλη την Ευρώπη, φιλοδοξεί να εφαρμόσει στην ελληνική πραγματικότητα τις βέλτιστες στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που σήμερα εφαρμόζονται σε πόλεις της Ευρώπης και για το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων γιατί αυτά είναι το μέλλον. Οι προτεραιότητες για την επόμενη 5ετία 

Οι προτεραιότητές μας στην επόμενη θητεία  είναι να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση το έργο δημιουργίας νέων υποδομών και αναβάθμισης των υφιστάμενων, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Παράλληλα, όμως, έχουμε χρέος να συνεχίσουμε  να προστατεύουμε την πόλη από τη ραγδαία ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου  και να διασφαλίσουμε τη διατήρηση του μοναδικού οικιστικού χαρακτήρα  που απολαμβάνουμε σήμερα.
Μια πόλη που όχι μόνο θα πηγαίνει ακόμη πιο ψηλά, αλλά θα μπορεί να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά, με αρχή την επόμενη πενταετία.

Τι σχεδιάζουμε

Στον κόμβο των λεωφόρων Βουλιαγμένης, Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ευέλπιδων,  το γνωστό σε όλους τρίγωνο
σχεδιάζουμε να κατασκευάσουμε ένα υπόσκαφο Πολιτιστικό Κέντρο που  θα αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή.  Υπόσκαφο, ώστε να μη δημιουργεί οπτική όχληση.Στον ίδιο χώρο σχεδιάζουμε και το νέο Διοικητήριο της πόλης,  αντάξιο των υπηρεσιών που αναπτύσσουμε για τους δημότες μας. Στην εκτός σχεδίου έκταση, δίπλα από το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας,  Θα δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών,  ένα sport complex, που θα φιλοξενεί πολλά αθλήματα  και θα καλύψει τις ανάγκες των νέων της περιοχής μας.

Για τις δύο εκτάσεις που σήμερα βρίσκονται εκτός σχεδίου πόλεως και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να τις αποκτήσει ο Δήμος είτε με απευθείας αγορά είτε με απαλλοτρίωση. Η οικονομική ευρωστία και η πιστοληπτική ικανότητα του Δήμου μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε τις εκτάσεις αυτές.

Έξω από τον αστικό ιστό της πόλης, σε έκταση της Σχολής Ευέλπιδων έχουμε εξασφαλίσει χώρο 32 στρεμμάτων  ιδανικό για τη δημιουργία ενός Green Farm, όπου θα συγκεντρωθούν όλες οι λειτουργίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας  και θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης  όλων των οχημάτων της Καθαριότητας.

Μία έκταση 2,5 στρεμμάτων στην καρδιά της Βάρης  απελευθερώνεται και γίνεται χώρος πρασίνου.

Το επόμενο δημοτικό μας συμβούλιο, στους πρώτους μήνες λειτουργίας του,  θα εφαρμόσει το πρώτο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο της χώρας, το οποίο είναι ήδη ψηφισμένο. Παράλληλα, μετά από διεθνή διαγωνισμό  έχει ανατεθεί ήδη η μελέτη για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Βάρης  και αναμένεται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος του Σχεδίου Πόλεως στο Κόρμπι  καθώς και η έγκριση της μελέτης εφαρμογής  για την επέκταση του Σχεδίου της Λαθούριζας από το ΥΠΕΝ. Κλείνουν οριστικά όλες οι πολεοδομικές εκκρεμότητας της Δημοτικής Ενότητας Βάρης.Αυτά τα τρία σχέδια, μαζί με την επίλυση των πολεοδομικών ζητημάτων  συμβολίζουν τις πιο δυναμικές προκλήσεις για την πόλη μας τα επόμενα 50 χρόνια  και έρχονται να συμπληρώσουν τις δημοτικές πολιτικές που με συνέπεια εφαρμόζουμε.

Το Green Farm την ακόμη πιο πράσινη πόλη,

Το Διοικητήριο την ακόμη πιο έξυπνη, ψηφιακή και αποδοτικότερη πόλη,

Το Πολιτιστικό Κέντρο και το Αθλητικό Κέντρο  μαζί με τις άλλες μας εγκαταστάσεις την πόλη του μέλλοντος,
που θα υποδεχθεί τις επόμενες γενιές που θα ζήσουν στην πόλη μας.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη εδώ την παρουσίαση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου  

Η δημοτική ομάδα 

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους είπε; "Η δημοτική μας ομάδα, οι 158 υποψήφιες και υποψήφιοι, αποτελεί σύνθεση έμπειρων στελεχών με την προσθήκη νέων υποψηφίων με γνώσεις και όρεξη για προσφορά" είπε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

"Είναι 158 συμπολίτες μας  που αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να ενταχθούν με ανιδιοτέλεια στην κοινή μας προσπάθεια,  να δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, που μας αξίζει.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου του 2023  αποδεικνύει τη διαχρονική ικανότητα του συνδυασμού  να διευρύνει το στελεχιακό του δυναμικό με αποτέλεσμα το κάθε ψηφοδέλτιο  που καταρτίζει να είναι ισχυρότερο, ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο αρχής γενομένης από το 2010,  και συνεχίζοντας το 2014, το 2019 και πλέον το 2023.

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός,  οικοδομήθηκε με τα δεδομένα αλλά κυρίως με την ανάγκη για σύνθεση και δουλε ανανεωμένος σε ανθρώπους και ιδέες  και είναι ακόμη περισσότερο έτοιμος  για να αναλάβει  την ευθύνη της συνέχειας  στον δρόμο της προκοπής και της ευημερίας  για το Δήμο και τους Δημότες του".

Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης,  για όσα έγιναν, για όσα γίνονται  και κυρίως για αυτά που σχεδιάζουμε, είπε κλείνοντας. 

Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, μέσω μιας καθαρής και ισχυρής εντολής. 

Ζητώ τη θετική σας ψήφο,  ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και αυτό που –πλέον- ξέρουμε πολύ καλά. 

Έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε τη γνώση και την εμπειρία,  έχουμε το σχέδιο, έχουμε το όραμα, που υπηρετούμε με πάθος!

Σας ζητώ να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, λίγο ακόμα,  ώστε να μπορέσουμε να σηκωθούμε όλοι μαζί ακόμη πιο ψηλά μέσα στα επόμενα χρόνια.


Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, εκπρόσωποι των υπουργών Νίκου Δένδια και Δημήτρη Παπαστεργίου, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Αυγερινός, ο αμερικανός Γερουσιαστής Γ. Ραπτάκης, ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Τάσος Μπινίσκος, ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. ά. 

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην παρουσία του επί σειρά ετών δημάρχου Βούλας Γιώργου Μάντεση, και Βουλιαγμένης κ. Καραγιώργου. 
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.