ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΜΑΙΟΥ 2024, 04:03

ΒΟΥΛΑ

Βούλα - Βασίλης Παπαδόπουλος: "Ο δικός σας άνθρωπος" ξανά υποψήφιος με τον Γρηγ. Κωνσταντέλλο

3 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 22:57

"Ο δικός σας άνθρωπος", ο Βασίλης Παπαδόπουλος, θέτει εκ νέου υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωσταντέλλου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Από τη θέση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Βούλας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Βασίλης Παπαδόπουλος έφερε εις πέρας ότι του ζητήθηκε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα. 

Ζητά από τους συμπολίτες του να τον εμπιστευθούν και να τον τιμήσουν εκ νέου με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, υποσχόμενος πως και πάλι θα τους εκπροσωπήσει με ήθος και συνέπεια. 
Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Αντίνοος 28.09.23
Τον είχα γνωρίσει όταν εργαζόταν στην Εθνική της Βούλας. Όχι προσωπικά. τον έβλεπα και άκουγα θετικά λόγια για αυτόν στη συνέχεια, και όταν εκλέχτηκε σύμβουλος πάλι καλά άκουγα για το πρόσωπό του. Αξ'ιζει την ψήφο μας.
Απάντηση
Δημήτρης Κ. 22.09.23
Εξαιρετικός άνθρωπος.
Απάντηση
Βαριώτης 22.09.23
Σοβαρός και καταξιωμένος άνθρωπος στην κοινωνία μας. Από τις αξιοσημείωτες επιλογές του Γρ. Κωνσταντέλλου.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.