ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΜΑΙΟΥ 2024, 08:38

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αφαλτοστρώσεις, επέκταση δημοτικού φωτισμού και νέα τεχνικά έργα στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

0 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 21:11
75.000 τ.μ. κάλυψε η ασφαλτόστρωση οδών στην τετραετία 2019 - 23 - Ανανεώνεται το δίκτυο φωτισμού στη συμβολή Κρόνου - Αρτέμιδος

Έκταση 75.000 τ.μ., που αφορά 45 οδούς του Παλαιού Φαλήρου και καλύπτει αναλογικά όλες τις συνοικίες της πόλης, αφορούν τα έργα ασφαλτόστρωσης στα οποία προχώρησε η Δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια της 4ετούς θητείας της 2019-23, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Π. Φαλήρου, είτε μέσω αναδόχων, είτε μέσω των συνεργείων αυτεπιστασίας της.

Τα έργα συνεχίζονται αδιάκοπα, με σκοπό την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας στο Π. Φάληρο, με τελευταίες χρονικά, τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν επί των οδών Άρεως, Σειρήνων, Πλειάδων, Τρίτωνος και Ήβης Αθανασιάδου, υπό την προσωπική μάλιστα διοικητική εποπτεία, σε διάφορα σημεία, του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρου Κορόμηλου.Η συντήρηση του οδικού δικτύου της πόλης μας, αποτελεί βασικό άξονα μέριμνας και φροντίδας της Δημοτικής Αρχής. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ήδη εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα η εργολαβία ασφαλτοστρώσεων του οικονομικού έτους 2023, προϋπολογισμού 600.000€.Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου συντήρησης, ανάπτυξης και επέκτασης του δημοτικού φωτισμού, εξάλλου, ο Δήμος Π. Φαλήρου εκτελεί εργασίες στο τρίγωνο επί της συμβολής των οδών Κρόνου και Αρτέμιδος, που αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα, εξαιτίας της παλαιότητας του δικτύου.Με την ολοκλήρωση της παρέμβασης, θα αντικατασταθεί στο σύνολό του, το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού από το πάρκο Απόλλωνος έως και το πάρκο Κρόνου – Αρτέμιδος. Επιπλέον θα τοποθετηθούν νέοι γαλβανισμένοι ιστοί ύψους 4 μέτρων με φωτιστικά κορυφής led, καθώς και φρεάτια επίσκεψης των καλωδιώσεων.

Τα έργα ανάπλασης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού στην πόλη μας, συνεχίζονται.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.