ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 20:49

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γιώργος Ζωγόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Δηµοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης»

5 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 18:02

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε και πάλι να ενεργοποιηθεί στα κοινά του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης παραθέτει ο Γιώργος Ζωγόπουλος, αλλά και τους λόγους για τους οποίους συστρατεύεται στο συνδυασμό του Γιώργου Κοκκίνη. 

"Η απόφαση να συνεργαστώ µε τον Γιώργο Κοκκίνη ήρθε µετά από πολύ σκέψη και διάλογο µέσα από τον οποίο διαπιστώσαµε την αγάπη που έχουµε για τον Δήµο Ελληνικού - Αργυρούπολης. 

Έχοντας εµπειρία στην Αυτοδιοίκηση τριάντα και πλέον χρόνια, θεωρώ ότι ο Δήµος Ελληνικού - Αργυρούπολης χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο, άφθαρτο, µε αξίες και όραµα και µε πολύ όρεξη για δουλειά. Το πρόσωπο αυτό εκτιµώ ότι είναι ο Γιώργος Κοκκίνης µε τον οποίο συστρατεύθηκα για το κοινό καλό. Στις εκλογές του Οκτώβρη πάµε όλοι µαζί, παλιοί και νέοι, χωρίς «ταµπέλες» µε την «Δηµοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης» προκειµένου να αλλάξουµε την πόλη µας προς το καλύτερο".Ποιος είναι ο Γιώργος Ζωγόπουλος 

Ο Γιώργος Ζωγόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Δαφνιώτισσα του Νομού Ηλεία. Στο Ελληνικό εγκαταστάθηκε το 1968 απ’ όπου ξεκίνησε και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από το 1978. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε το 1990 όταν έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για δήμαρχος Ελληνικού με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Έκτοτε όσες φορές πολιτεύθηκε, αδιαφορώντας για τις κομματικές ταμπέλες, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γιώργος Ζωγόπουλος έχει την ιδεολογία του. Ωστόσο, πιστεύει ότι πάνω από κόμματα και ταμπέλες είναι η πόλη, καθώς εκτιμά ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να υπηρετούν τον δήμο και τους δημότες, μακριά από συμφέροντα, υπόγειες δυνάμεις και προσωπικές φιλοδοξίες.

Πιστεύει στη δύναμη της οικογένειας. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μουρελάτου και έχει τέσσερα παιδιά και
εννέα εγγόνια.

Κατά την διάρκεια του δημόσιου βίου του έχει διατελέσει:

- Πρόεδρος και μέλος πολλών επιτροπών στον Δήμο Ελληνικού.

- Μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, “Γιώργος Γεννηματά”.

- Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

- Μέλος του Δ.Σ. της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων.

- Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με αντικείμενο την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και σε πολλά συνέδρια της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΑ.

- Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού στον δήμο Ελληνικού 2003-2005
Σχόλια Αναγνωστών

5 Προσθήκη σχολίου
Οδός Πελοπονήσου 22.09.23
Ζωγόπουλο δαγκωτό κι ας πάει με όποιον θέλει. Είμαστε μαζί του Ελληνικό και Αργυρούπολη.
Απάντηση
Απόστολος 19.09.23
Ο Ζωγόπουλος κάνει πράξει αυτό που λέει, ότι είναι πάνω από κόμματα και ταμπέλες
Απάντηση
Γιάννης Ιακ. 18.09.23
Aν δεν κάνω λάθος, ήταν για αρκετά χρόνια και αντιδήμαρχος. Δίνει ώθηση στον Κοκκίνη.
Απάντηση
Λευτέρης Δ. 18.09.23
Αυτοδημιούργητος, έμπειρος στην αυτοδιοίκηση, σωστός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Αξίζει την ψήφο.
Απάντηση
Λεωνίδας Κατσόγιαννης 18.09.23
Δυνατή υποψηφιότητα!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.