ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, 07:46

ΑΛΙΜΟΣ

"Γυναίκα Δύναμη": Δομή για τη στήριξη θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας στον Άλιμο

1 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 21:04

 Μια εξαιρετική δομή, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου, εγκαινιάστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023, στην οδό Φαν Βάϊκ αριθ. 15.

Η δομή που έχει την ονομασία "Γυναίκα Δύναμη" έχει ως αποστολή την ψυχολογική υποστήριξη γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση ή ενδοοικογενειακή βία με την εφαρμογή μεθόδων ενδυνάμωσης των θυμάτων, ενώ σύντομα θα αρχίσουν και κύκλοι για κορίτσια εφηβικής ηλικίας (8-14 ετών).

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αλίμου, κος Ανδρέας Κονδύλης, αυτή η δομή είναι ένα μικρό, πρώτο, αλλά χαρακτηριστικό των προθέσεων και των επιδιώξεων της Δημοτικής Αρχής, βήμα, για την δημιουργία και άλλων δομών κοινωνικού χαρακτήρα στον Άλιμο, οι οποίες θα παρέχουν πολλαπλές και πολυποίκιλες υπηρεσίες υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων!

Η ανθρωπιά και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη, με έργα, να γίνει καθημερινός τρόπος ζωής!
Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 18.09.23
Συγχαρητήρια
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.