ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 08:05

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εκ νέου υποψήφια η Μαίρη Τρύφων με τον συνδυασμό "Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο" του Γ. Φωστηρόπουλο

0 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 12:39

“Θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό “Συνεχίζουμε” του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και ζητώ την στήριξή σας ώστε με πολλή δουλειά να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερα για το Π.Φάληρο! “

Γεννήθηκα και μεγάλωσα  στην Αθήνα, από γονείς με καταγωγή και ρίζες από την πρωτεύουσα και τη Σμύρνη της Μ. Ασίας.

Λίγα λόγια για μένα

Εργάζομαι στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο σε θέσης ευθύνης και όλα αυτά τα χρόνια είναι γεμάτα αγάπη για τα παιδιά, καινοτόμες δράσεις και δια βίου μάθηση. Έχω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και διαχείριση Εκπ/κων Μονάδων.

Ασχολούμαι με δράσεις για την Παιδεία, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση,με τοπικούς και άλλους συλλόγους & φορείς, τα άτομα με αναπηρία και κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Συμμετέχω ενεργά στην τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2019 όπου και εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος στο Π. Φάληρο, έως και σήμερα.

Ανέλαβα το 2019 υπεύθυνη των Δημοτικών βιβλιοθηκών πραγματοποιώντας καινοτόμες δράσεις, όπως :

✓ “Tα βιβλία έρχονται σπίτι σας” ένα βραβευμένο πρόγραμμα, όπου ‘έφτασαν στα σπίτια των δημοτών μας περισσότερα από 3000 βιβλία.

✓ Δίκτυο υπαίθριων βιβλιοθηκών”, ανοιχτές βιβλιοθήκες σε διάφορα σημεία του δήμου.

✓ “Ιστορικοί περίπατοι στο Π.Φάληρο”, περπατάμε και γνωρίζουμε τα σημαντικά τοπόσημα της πόλης μας .

✓ “Ανακαλύπτω τους Ναούς του Π.Φαλήρου” ,γνωρίζουμε τους πολιτιστικούς ¨θησαυρούς Τέχνης μέσα στους Ιερούς Ναούς της πόλης μας .

✓ Γράφω παρέα με έναν συγγραφέα”, πρόγραμμα δημιουργικής γραφής¨στην παιδική βιβλιοθήκη, όπου τα παιδιά δημιουργούν τα δικά τους κείμενα.

✓ Πρωινά στην βιβλιοθήκη “ τα παιδιά από όλα τα σχολεία,με αφορμή τα βιβλία, γνωρίζουν την βιβλιοθήκη , παίζουν και δημιουργούν ιστορίες.

✓ Παρουσιάσεις βιβλίων αξιόλογων συγγραφέων που μας εμπιστεύονται τα πνευματικά τους έργα.

✓ Πολλές δράσεις σχετικά με θέματα που αφορούν την παιδεία, την εκπαίδευση, την φιλαναγνωσία και τον πολιτισμό.

Το 2022 ανέλαβα τη θέση της Προέδρου των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Π.Φαλήρου έως και σήμερα. Μια θέση που αγαπώ πολύ γιατί συνδυάζει τη διοικητική εμπειρία, με τις καινοτόμες δράσεις. Δημιουργήσαμε επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως:

✓ Πρώτες βοήθειες
✓ Πρόγραμμα “ΦΡΟΝΤΊΖΩ “ για παιδιά με αυτισμό.
✓ Δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο
✓ Πραγματοποίηση σεμιναρίων με ποικίλα θέματα για γονείς και εκπαιδευτικούς


Θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό “Συνεχίζουμε” του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και ζητώ την στήριξή σας

Ώστε να γίνει πραγματικότητα το Όραμα μου

• Να γίνει το Π.Φάληρο πόλη αναφοράς για την Παιδεία, την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, και να μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα, άτομα με αναπηρία και μη.

• Να διατηρήσουμε τους θησαυρούς της ιστορικής μνήμης των ανθρώπων της.

• Να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα (υπόγειο parking, Μουσείο Ναυτικής παράδοσης, ανάπλαση ιστορικού κτιρίου Φλοίσβου, ανάπλαση δρόμων και πλατειών) για να αλλάξει η καθημερινότητα των δημοτών.

• Να εξελιχθεί η πόλη μας σε έναν σύγχρονο πόλο έλξης μεγάλων επενδύσεων και έργων που θα έχουν θετικό πρόσημο σε όλους τους κατοίκους.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.