ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 10:58

ΑΛΙΜΟΣ

Στέφανος Διαμαντής: Θερμή ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα της 5ης Σεπτεμβρίου

2 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 15:28

Θερμότατη ήταν η ανταπόκριση  των Αλιμιωτών στο κάλεσμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανου Διαμαντή στις 5 Σεπτεμβρίου εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης "Αγαπώ τον Άλιμο" μέσα αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, γέμισε από τους δημότες που θέλησαν να εκφράσουν την εκτίμησή τους στον Στέφανο Διαμαντή αλλά και τη στήριξή τους στον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη. 

Τον Στέφανο Διαμαντή προλόγισε ο ποιητής, λογοτέχνης και δημότης Αλίμου Τάκης Τάγκαλος αναφερόμενος στην συνεχή, πολυετή και πολύπλευρη παρουσία και προσφορά του στα κοινά του Δήμου. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στη σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησα τους παρευρισκομενους και την οικογένειά του, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και το έργο του από το 2014 έως σήμερα ως πρόεδρος ΘΟΠΑΑ, Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών και Εθελοντισμού και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. 

Επίσης αναφέρθηκε και στις αξιοσημείωτες δραστηριότητες που έχει αναπτύξει ο δήμος και για τις οποίες είναι υπεύθυνος, για τη φροντίδα των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων και την εθελοντική αιμοδοσία!

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης έκανε ένα σύντομο απολογισμό των μεγάλων και μικρών έργων της 9ετιας, και συνομίλησε κατ' ιδίαν με τους περισσότερους από τους παρευρισκόμενους ακούγοντας με προσοχή τα όσα είχαν να του πουν.

Τέλος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να τους τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, δίνοντά τους δυνατή, καθαρή νίκη.


Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Γιώργος 10.09.23
Άξιος πράγματι!
Απάντηση
Αλιμιωτης 10.09.23
Μπράβο στον Στέφανο!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.