ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 13:08

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Δήμαρχος και ΕΤΑΔ συνομιλούν για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στο Δήμο

0 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 13:59
Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου με διοίκηση ΕΤΑΔ

 Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δ/ντα Συμβούλου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου κ. Παναγιώτη Μπαλωμένου και του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλου, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών των δυο οργανισμών.

Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν η προώθηση της άμεσης και ουσιαστικής συνεργασίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με την ΕΤΑΔ, για την επίσπευση της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, που διαχειρίζεται η Εταιρεία στο Παλαιό Φάληρο, με στόχο την επιδίωξη αμοιβαίου οφέλους, τόσο της πόλης όσο και του Δημοσίου.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε μεγάλος βαθμός συναντίληψης επί των θεμάτων και συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση της συνεργασίας, σε τεχνοκρατικό και πολιτικό επίπεδο, προκειμένου να συνδιαμορφωθούν το ταχύτερο δυνατόν οι τελικές προτάσεις, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της ΕΤΑΔ, που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.