ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΜΑΙΟΥ 2024, 16:38

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Μια δυναμική γυναίκα στο συνδυασμο του Γιάννη Φωστηρόπουλου

0 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, 19:58

Με ένα δυναμικό κείμενο που περιγράφει τις μέχρι σήμερα δράσεις της και με απόφαση για ενεργή συμμετοχή στα κοινά, η κα Μαρία Θεμελή ανακοινώνει την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ΣυνεχίΖουμε.

«ΣυνεχίΖω μία όμορφη λέξη που σημαίνει Υπάρχω χωρίς διακοπή χωρίς παύσεις…

Συνεχίζω γιατί σέβομαι το παρελθόν και έχω πλάνο δράσεων για μία ακόμα πιο ανθρώπινη, προσβάσιμη, φωτεινή, χωρίς περιττούς ήχους, καθαρή και ασφαλής πόλη, μια πόλη που θέλουμε να ζούμε …την πόλη που αγαπάμε το Παλαιό Φάληρο.

Συνεχίζω γιατί συμμετέχω ενεργά, γιατί μου αρέσει να βοηθάω , γιατί ξέρω να λύνω τα προβλήματα της καθημερινότητας μας και να φέρνω το αποτέλεσμα που όλοι οι Φαληριώτες θέλουν για την πόλη μας !

Γιατί ώς Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας , ακούσαμε τον επαγγελματία της πόλης μας και προτείναμε λύσεις για την επιχειρηματικότητα προβάλλοντας την πόλη μας σε ΜΜΕ και επιχειρηματίες επενδύσεων.Γιατί μαζί οραματιστήκαμε το δέντρο της αγάπης και της προσφοράς, και φυτεύσαμε δέντρα και κρατήσαμε την παραλία μας καθαρή , καθαρίζοντας την από το σκουπίδια!

Γιατί μαζί , προσφέραμε έσοδα στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο της πόλης μας, από τις πωλήσεις του βιβλίου μου «Η πριγκίπισσα Τύχη και πως να την κατακτήσετε» και συλλέξαμε τρόφιμα στα Φαληρικά με την υπέροχη ομάδα των εθελοντών

Γιατί μαζί, δουλέψαμε ως Υπέυθυνη Σχεδιασμού και Διοργάνωσης της δράσης Παλαιό Φάληρο 2021 για τα 200 χρόνια από το 1821. Και μαζί με μια υπέροχη ομάδα σχεδιάσαμε ασφαλείς δράσεις εθνικού εορτασμού παρά την αντιξοότητα της πανδημίας.

Γιατί μαζί , συμμετείχαμε σε εκπαιδεύσεις φοιτητών για να γνωρίσουν τα πρώτα στάδια της επιχειρηματικότητας.

Γιατί μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε το οραμά μας για την αγαπημένη μας πόλη να γίνει πολη πρότυπο, με περισσότερη πρόσβαση , με λιγότερους θορύβους, με περισσότερο φώς, περισσότερα δέντρα, ανακυκλωση, με ενισχυμένη ασφάλεια και εύκολη καθημερινότητα.

ΣυνεχίΖουμε μαζί να είμαστε οι αρχιτέκτονες της πόλης μας. @Γιάννης Φωστηρόπουλος
Και αυτή είναι μόνο η αρχή!

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΣυνεχίΖουμε @Γιάννης Φωστηρόπουλος»
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.