ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 23:13

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δημοτικές εκλογές - Π. Φάληρο: Υποψήφιος για 6η φορά ο Γιώργος Ασημακόπουλος

0 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023, 17:40

Υποψήφιος για έκτη συνεχή φορά θα είναι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Ασημακόπουλος, δεύτερη φορά με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ενώ οι προηγούμενες ήταν με .τον Συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Λέσβο και τη Μεσσηνία. Κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο από το 1991, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ενήλικων αγοριών. Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, από το Πανεπιστήμιο Salford Αγγλίας. Πτυχιούχος ΤΕΙ. Κάτοχος μεταπτυχιακού (Master) στην Τεχνολογία Κλωστοϋφαντουργίας από το Πανεπιστήμιο του Manchester (UMIST) στην Αγγλία..

Διετέλεσε:

*Διευθυντής πωλήσεων Α.Ε. αντιπροσωπειών μηχανημάτων έργων (1997-2015). *Διευθυντής - ιδιοκτήτης κλωστοϋφαντουργικής επιχείρησης. *Εκτακτος καθηγητής στο ΤΕΙ Πειραιά (1993-2005).

Από το 2015 έως σήμερα, εργάζεται ως Τεχνικός Σύμβουλος μηχανημάτων έργων – Εμπορικός Αντιπρόσωπος.

Το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος (για 1η φορά υποψήφιος) με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» του πρώην Δημάρχου ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και επανεξελέγη το 2006, 2010, 2014. Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ» του νυν Δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Από το 2017 έως το 2019 είχε οριστεί από τον τότε Δήμαρχο Χατζηδάκη, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ διετέλεσε και Αναπληρωτής του.Από το 2019 έως το 2021, ο νυν Δήμαρχος Φωστηρόπουλος τον όρισε Αντιδήμαρχο Πόλης (Καθαριότητος). Κατά τις 2 αυτές θεσμικές θητείες, ήταν καθημερινά στις επάλξεις του καθήκοντος και παντού, στην υπηρεσία γενικά του δημότη, με αστείρευτη ενέργεια, συνέπεια και ζωντάνια, απαράμιλλη αυταπάρνηση, παρακολουθώντας τα πάντα, δίνοντας λύσεις, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Το 2021 ορίστηκε από τον Δήμαρχο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος για τον στόλο οχημάτων του Δήμου (θέση που κατέχει έως σήμερα).

Διετέλεσε:
*Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής (2012-2023) και της Δημαρχιακής Επιτροπής (2007-2010). *Αντιπρόεδρος (2012-2014) και μέλος (2010-2012) της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. *Πρόεδρος της 27ης Σχολικής Επιτροπής (4ου Γυμνασίου) (2004-2010) και προηγούμενα της 19ης (2ου & 4ου Γυμνασίου). *Εκπρόσωπος του Δήμου στον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (2003-2006).

Επίσης είναι:
*Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. *Μέλος του International Textile Institute και του Πανελληνίου Συνδέσμου Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργίας.

Σταθερά πιστός στις χριστιανικές, ανθρωπιστικές, ηθικές και οικογενειακές αξίες. Συνεχώς εμπλουτίζει τις εμπειρίες του, διευρύνει τις δυνατότητες του, παραμένοντας ικανός τεχνοκράτης, ενεργός πολίτης, δραστήριος επαγγελματίας. Στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά, την εθελοντική αιμοδοσία.

Στις 5 τελευταίες εκλογές, οι Φαληριώτες τον τίμησαν με την πολύτιμη ψήφο τους και τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο. Με συλλογική, μεθοδική και επίπονη εργασία, υπό την καθοδήγηση των άξιων Δημάρχων Διονύση Χατζηδάκη και μετά του Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Δήμος έχει ομολογουμένως, ριζικά αναμορφωθεί.

Αισθανόμενος ευγνωμοσύνη για την έως τώρα εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, με ανιδιοτελή αγάπη για το Φάληρο, με εφόδια την ατέλειωτη διάθεση, τις γνώσεις και τις ικανότητες που διαθέτει ως επιστήμονας, επαγγελματίας και τεχνοκράτης, αλλά και με την 20ετή εμπειρία που απέκτησε ως δημοτικός σύμβουλος, ιδιαίτερα δε ως Αντιδήμαρχος στις δύο θητείες του, ζητά την ψήφο σας, για να συνεχίσει να συμβάλει ουσιαστικά στην δυναμική συνέχιση και περαιτέρω αναβάθμιση του έργου της δημοτικής αρχής, με τον συνδυασμό «ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο» του Δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, με τον οποίο τον συνδέει πολυετής φιλία, άριστη συνεννόηση, αλλά και άψογη συνεργασία.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.