ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 11:45

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κολύμβηση: Καθαρά τα νερά στο Παλαιό Φάληρο - Οι μετρήσεις

0 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023, 13:37
Ακόμα μία μέτρηση πιστοποιεί την ποιότητα και την καταλληλότητα των κολυμβητικών υδάτων του Παλαιού Φαλήρου

 Συνεχής είναι η παρακολούθηση των υδάτων κολύμβησης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου που πραγματοποιείται όλο τον χρόνο και εντείνεται την κολυμβητική περίοδο κάθε έτους, σε καθορισμένα σημεία και με δείγματα κωδικοποιημένα, με σκοπό τη προστασία των υδάτων και της δημόσιας υγείας.

Η ποιότητα των νερών των παραλιών του Παλαιού Φαλήρου αξιολογείται συνεχώς από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές και οι μετρήσεις και οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται με συνέπεια και προγραμματισμό όλο το έτος ενώ τα σχετικά αποτελέσματα δημοσιοποιούνται στις επίσημες ιστοσελίδες των φορέων.

Η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων ψηφιακών υπηρεσιών δημιούργησε την επίσημη γεωχωρική πύλη με τίτλο «Ακτές Κολύμβησης Αττικής» στην οποία παρουσιάζονται τα σχετικά αποτελέσματα των ερευνών και για τις παραλίες του Παλαιού Φαλήρου.

Ειδικότερα τα σημεία που έχουν πραγματοποιηθεί οι έλεγχοι, οι ημερομηνίες ελέγχου το τελευταίο εξάμηνο και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.