ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 23:01

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

«Αττική Μπροστά» το όνομα της παράταξης του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής

1 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023, 20:35

Με ανάρτησή του, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε το όνομα της παράταξης της οποίας θα ηγηθεί στην Περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

«Αττική Μπροστά» είναι το όνομα της παράταξης του πρώην υπουργού, ο οποίος στην ανάρτησή του, αναφέρει ακόμα: «Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας.

Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε. Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά».Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Ελένη καλτσ'α. Αριδαια ν.πελλας 26.08.23
Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, το αξίζεις.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.