ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 13:26

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Νίκος Φιλιππόπουλος: Ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο

0 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023, 19:48

Υποψήφιος για δεύτερη φορά θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Φιλιππόπουλος με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.  

Ο Νίκος Φιλιππόπουλος είναι Αντιπρόεδρος στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου για την οποία ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από πρόταση του Δημάρχου.

Επίσης είναι Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου κι έχει ενεργή συμμετοχή ως μέλος σε σημαντικές επιτροπές του Δήμου όπως η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , η Επιτροπή ελέγχου θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ αλλά και στην συντονιστική επιτροπή Π.Ο.Υ ( Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) Υγειών Πόλεων και στη επιτροπή του Διεθνούς Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου.

Ποιος είναι ο Νίκος Φιλιππόπουλος 

Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Είναι έγγαμος κι έχει μια κόρη 3,5 ετών.

Είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Ψυχολογία της Διατροφής, τις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED) κι εκπαίδευση στην Αθλητική Διατροφή. Είναι συνεργάτης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών(ΚΕΑΔΔ) και της ομάδας του diatrofi.gr.

Η αγάπη για φροντίδα στο συνάνθρωπο , η καθημερινή ενασχόληση του με τον αθλητισμό , η ανάγκη του να επικοινωνεί με ανθρώπους καθώς και το μεγάλο ενδιαφέρον για τους τομείς της υγείας τον προέτρεψαν να σπουδάσει γι’ αρχή και στη συνέχεια ν ασχοληθεί επαγγελματικά ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

Ήταν αθλητής στο μπάσκετ για πάνω από 20 χρόνια με αποτέλεσμα να έχει γαλουχηθεί και να λειτουργεί στην ζωή του με τις αρχές που του δίδαξε ο αθλητισμός όπως η πειθαρχία, η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη, η οργάνωση, η υπευθυνότητα και η συνέπεια.

Εκπαιδεύτηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ασκεί το επάγγελμά του απ’ το 2006 κι έχει συνεργαστεί με κέντρα υγείας και αθλητισμού, ιατρεία παχυσαρκίας , διαιτολογικά γραφεία και μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας. Από το 2013 είναι ιδιώτης Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στο Π.Φάληρο και παράλληλα συνεργάτης του Κέντρου Παχυσαρκίας και Διατροφικής Αγωγής του Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου.

Πραγματοποιεί ομιλίες σε σχολεία, ευπαθείς ομάδες και αθλητικούς συλλόγους, με θεματικό περιεχόμενο Διατροφή, Υγεία και Αθλητισμός. Αρθρογραφεί σε επιστημονικούς ιστότοπους κι έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενημερωτικές εκπομπές. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες ως επιστημονική επιτροπή.

Διετέλεσε Γραμματέας της ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος-Περιφέρεια Αττικής) από το 2015 έως το 2018. Απ το 2019 είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Π. Φαλήρου

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.