ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 00:17

ΑΛΙΜΟΣ

Δήμαρχος Αλίμου: Αυτοί που δεν θέλουν να γίνει το Δημαρχείο να βγουν και να το πουν ευθέως

0 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023, 17:13

Fake news χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αλίμου τα όσα κυκλοφορούν για την ανέγερση του νέου δημαρχείο της πόλης, ότι δήθεν ματαιώνεται κι αυτό το έργο. 

Σε αναφορά του σχετικά στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είπε συγκεκριμένα πως αυτά είναι αστεία πράγματα που διακινούνται από ανθρώπους μη σοβαρούς που εξυπηρετούν μόνο στη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων. 

"Το έργο δεν ματαιώθηκε. Σταματήσαμε το διαγωνισμό με δική μας πρωτοβουλία, ως δήμος, γιατί θέλαμε, και πρέπει να γίνει μια αλλαγή σε μια περιγραφή  συγκεκριμένης εργασίας. Μόλις τελειώσει αυτό ξαναξεκινάει ο διαγωνισμός" τόνισε ο Ανδρέας Κονδύλης. 

Η ανέγερση του δημαρχείου Αλίμου είναι ένα μεγάλο έργο, προϋπολογισμού 8 εκ. ευρώ περίπου, και το κόστος του θα καλυφθεί από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" του υπουργείου Εσωτερικών. 

"Είναι μια μεγάλη, ιστορική ευκαιρία για το Δήμο μας γιατί δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το κατασκευάσουμε με ίδιους πόρους" είπε. Είναι μια μοναδική, ιστορική ευκαιρία και θεωρώ πως έχουν τεράστια ευθύνη όσοι προσπαθούν να το σταματήσουν". 

Με την ανέγερση του νέου Δημαρχείου ο δήμος Αλίμου αφ' ενός θα συγκεντρώσει τις υπηρεσίες του που σήμερα στεγάζονται σε διαφορετικά κτίρια και αφ' ετέρου θα εξοικονομήσει και χρήματα από τις μισθώσεις αυτών των κτιρίων. 

Επιπλέον ο Δήμος θα έχει δύο διαθέσιμα κτίρια. Αυτό στο οποίο σήμερα γίνονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και το κτίριο του παλιού δημαρχείου το οποίο θα ανακαινισθεί και θα στεγάσει τον Ε' Παιδικό Σταθμό.

"Όποιος δεν θέλει να γίνει το Δημαρχείο να βγει και να το πει ευθέως" είπε ο Δήμαρχος. "Να γνωρίζουν όμως άπαντες ότι δεν πρόκειται να γίνει νέο Δημαρχείο γιατί ο Δήμος δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει αυτά τα χρήματα. Λίγη σοβαρότητα δεν θα βλάψει" κατέληξε ο Ανδρέας Κονδύλης. 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.