ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 01:29

ΑΛΙΜΟΣ

Το αντιπλημμυρικό στην Κανάρη και τα "παπαγαλάκια" που κυκλοφορούν στον Άλιμο

0 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023, 16:26

Την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού έργου της Κανάρη χρησιμοποιούν και ερμηνεύουν κατά το δοκούν αντιπολιτευόμενες παρατάξεις στον Άλιμο θέλοντας να ασκήσουν κριτική στον νυν δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

Κάποια "παπαγαλάκια" όπως τα χαρακτήρισε ο Δήμαρχος κυκλοφορούν και λένε ότι ο ίδιος σταμάτησε το έργο και ότι ματαιώνεται. 

Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική και το αντιπλημμυρικό έργο έχει εξελιχθεί σε έργο ανασκαφών αφού κατά την εξέλιξή του βρίσκονται διαρκώς αρχαία.

Συγκεκριμένα όπως εξήγησε ο Δήμαρχος το έργο ξεκίνησε το 2019 με αρχικό χρόνο εκτέλεσης δύο χρόνια. "Δυστυχώς" είπε, "το έργο αυτό πήγε πάρα πολύ αργά. Πήρε παράταση άλλα δύο χρόνια και πήγε στα τέσσερα γιατί διαρκώς στη διαδρομή του έπεφτε πάνω σε αρχαία και έπρεπε να γίνει ανασκαφή. Είναι ένα έργο αντιπλημμυρικό που εξελίχθηκε ουσιαστικά σε ένα μεγάλο έργο ανασκαφών" . 

Εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων ο εργολάβος όπως είχε δικαίωμα ζήτησε λύση της σύμβασης με αποτέλεσμα το έργο να σταματήσει. 

"Αυτή είναι η αλήθεια" είπε ο δήμαρχος, και τα λέω αυτά γιατί κάποια παπαγαλάκια κυκλοφορούν και λένε ότι το σταμάτησε ο Δήμαρχος. Το έργο θα συνεχιστεί με τον επόμενο ανάδοχο", τόνισε. 

Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας και ο Δήμος πιέζει προκειμένου να γίνει η επανέναρξή του σύντομα. "Την πρωτοβουλία των κινήσεων είπε ο Ανδρέας Κονδύλης την έχει η Περιφέρεια,

Το έργο δεν ματαιώνεται λοιπόν, όπως διαδίνουν τα "παπαγαλάκια" στον Άλιμο. Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.