ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 12:34

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η εικόνα από τα μέτωπα της φωτιάς - Ενημέρωση από την Πυροσβεστική για όλη την Ελλάδα

0 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, 21:07

Ενημέρωση για τα μέτωπα της φωτιάς σε όλη την Ελλάδα εξέδωσε η Πυροσβεστική. Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, μάχη σπίτι-σπίτι δίνεται στη Σαρωνίδα, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις σε Λουτράκι και Δερβενοχώρια.

Στη Σαρωνίδα η μάχη από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνεται αυλή-αυλή, σπιτι-σπιτι, ενώ μέχρι τις 21:00 θα συνεχίσουν να επιχειρούν τα εναέρια (16 επιχειρησιακά και ένα συντονιστικό). Η προσπάθεια θα συνεχιστεί όλο το βράδυ απο τις επίγειες δυνάμεις ενώ τα εναέρια θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν ξανά τις επιχειρήσεις με το πρώτο φως. Η καταμέτρηση των ζημιών θα ξεκινησει στις επίμενες ώρες και στη διάρκεια της νύχτας.


Σαρωνίδα - Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Μάχη σπίτι-σπίτι δίνουν οι πυροσβέστες στη Σαρωνίδα - Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


 Σαρωνίδα - Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Σαρωνίδα - Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 Μάχη σε πολλά μέτωπα δίνει η Πυροσβεστική, σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία, Αχαΐα

Στο Λουτράκι η προσπάθεια εστιάζεται στο αναχαιτιστεί η φωτιά στην Εθνικη Οδό Αθηνων Πατρών και να μην περάσει στους οικισμούς που βρίσκονται νότια της εθνικής. Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί απο την Ηπειρο, τη Στερεά και την Πελοπόννησο ενώ θα εξακολουθήσουν ρίψεις τα εναέρια μέχρι τη δύση (9 επιχειρησιακά και ένα συντονιστικό).


Φωτιά στο Λουτράκι / Φωτογραφία: Eurokinissi


Φωτιά στο Λουτράκι / Φωτογραφία: Eurokinissi

Στα Δερβενοχώρια η πυρκαγιά ξεκίνησε και συνεχίζει σε δασική έκταση με επίγειες δυνάμεις που έχουν ενισχυθεί από Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Στην επιχείρηση επίσης συμμετέχουν 9 επιχειρησιακά εναέρια και ένα συντονιστικό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί όλο το βράδυ με πυροσβεστικά μέσα και χωματουργικά εργαλεία.


Φωτιά στα Δερβενοχώρια / Φωτογραφία: Facebook

Στην πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στο Καπαρέλλι Βοιωτίας (και ήταν επίσης μεγάλη) επιχείρησαν επίγειες δυνάμεις και 6 εναέρια και έχει οριοθετηθεί.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.