ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 11:47

ΑΛΙΜΟΣ

Πρωτότυπο παιχνίδι συμπερίληψης για παιδιά με αναπηρία στον Άλιμο

0 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, 17:47

Ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι για παιδιά με αναπηρία, τα οποία βρίσκονται σε αμαξίδιο, τοποθέτησε ο δήμος Αλίμου στην παιδική χαρά του Λόφου Πανί, σε συνεργασία με το Skip και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε από την ομάδα του Skip, ειδικά για να παίζουν σε αυτό όλα τα παιδιά μαζί, ακόμα και εκείνα που βρίσκονται σε αναπηρικά αμαξίδια. Πρόκειται για μία αμμοδόχο κατασκευασμένη 100% από ανακυκλωμένο πλαστικό, η οποία επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργούν έργα από άμμο, να διασκεδάζουν και να εκφράζονται δημιουργικά.

"Γινόμαστε, έτσι, ο πρώτος Δήμος που φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι συμπερίληψης αποκλειστικά από ανακυκλωμένο πλαστικό" τονίζει ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης."Με την πρωτοποριακή αυτή δράση, προάγουμε την ισότητα, τη συμπερίληψη και την αμοιβαία αλληλεπίδραση ανάμεσα σε όλα τα παιδιά. Ταυτόχρονα, περνάμε ένα σημαντικό μήνυμα για τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Ευχαριστούμε θερμά το Skip, που με πολλή ευαισθησία συμβάλλει στην προσπάθεια να φτιάξουμε έναν κόσμο γεμάτο χαρά, ισότητα και ανοιχτούς ορίζοντες για όλους. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά παραγωγική, καθώς έχουμε ήδη δημιουργήσει μαζί και το Κοινωνικό Πλυντήριο και την Κοινωνική Ντουλάπα, δύο πρωτοβουλίες με κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση, που βοηθούν τους πολίτες μας καθημερινά.

Ευχαριστούμε επίσης και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δική τους ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια αυτή".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.