ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 20:44

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυρίζογλου

0 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, 13:57

Νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι από σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου ο Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης. 

Μετά την υπουργοποίηση του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημάρχου Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου εκλέχθηκε ομόφωνα, μετά από μυστική ψηφοφορία, με 31 ψήφους, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης  Λάζαρος Κυρίζογλου για τη μεταβατική περίοδο μέχρι τις επόμενες εκλογές . 

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, μέχρι πρότινος ήταν Α’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κορυφαίου συλλογικού οργάνου του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης.

Αλλαγές είχαμε όμως και στις θέσεις των Αντιπροέδρων. Ο Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρος, γίνεται πλέον Α’ Αντιπρόεδρος. Την θέση του Β’ Αντιπροέδρου λαμβάνει ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Ο Γενικός  Διευθυντής Ιωάννης Καραγιάννης αποχώρησε και όπως δήλωσε το προεδρείο, η θέση δεν θα καλυφθεί. Θα εξυπηρετείται από υπάλληλο. Παρόντες στη διαδικασία της ανάδειξης του νέου Προέδρου ήταν και ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Διονύσης Χατζηδάκης και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος συνεχάρη τον Λάζαρο Κυρίζογλου.

Τέλος το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παπαστεργίου για την επιτυχημένη θητεία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

Το προεδρείο έχει 7μνηνη θητεία μέχρι τις επόμενες εκλογές τον Φεβρουάριο του 2024.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.