ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 14:46

ΑΛΙΜΟΣ

Κονδύλης για τον Βοτανόκηπο: Ένα στρέμμα πρασίνου στον οικιστικό ιστό έχει τεράστια αξία

0 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, 19:38

 Απάντηση στα σχόλια που διατυπώθηκαν από μερίδα της αντιπολίτευσης για τη δημιουργία του βοτανόκηπου σε χέρσα έκταση στον Άλιμο έδωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής 30 Ιουνίου. 

Στα ειρωτικά σχόλια που ακούστηκαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης, είπε, "μέσα στο οικιστικό περιβάλλον κάθε τετραγωνικό μέτρο πρασίνου είναι πολύτιμο, πόσο μάλλον ένα στρέμμα". 

"Καλό είναι", τόνισε, "το δημόσιο διάλογο να τον κρατήσουμε σ' ένα επίπεδο και να μην εξευτελίζουμε την κουβέντα για τα ζητήματα της πόλης. 

Ένα στρέμμα πράσινο μέσα στον οικιστικό ιστό έχει τεράστια αξία και δεν νομίζω πως είναι σκόπιμο να μηδενίζουμε ή να υποβαθμίζουμε ή να περιφρονούμε μία σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τα συνεργεία του δήμου". 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.