ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 08:59

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Νέοι Αντιπρόεδροι της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής η Μαρία Λάππα και ο Μάριος Λαμπρόπουλος

0 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, 19:06

Νέοι Αντιπρόεδροι της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής ορίζονται από την Πρόεδρο Βανίτα Σωφρόνη τα αιρετά μέλη Μαρία Λάππα και Μάριος-Λουκάς Λαμπρόπουλος.

Μπορεί η εκλογική διαδικασία να ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αλλά η δράση μας συνεχίζεται αμείωτα με σκοπό την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής.

Παράλληλα θα εξακολουθήσουμε να είμαστε η γέφυρα ανάμεσα στους πολίτες της περιφέρειας μας και την Κυβέρνηση όντας αδιάκοπα #δίπλα_σε_κάθε_πολίτη.

Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα προσφορά τους και στήριξη, τους δύο πρώην Αντιπροέδρους της Δ.Ε.Ε.Π Δημήτρη Αγγελή και Τάσο Καρασαρλή, οι οποίοι παραμένουν ενεργά μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο τους εγχείρημα ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Είμαι σίγουρη ότι τα αξιόλογα επίσης μέλη μας, κα Λάππα Μαρία και κος Λαμπρόπουλος Λουκάς-Μάριος, οι νέοι Αντιπρόεδροι μας, θα ανταπεξέλθουν επιτυχώς στα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση αυτή.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.