ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 01:22

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Μια πράξη καλοσύνης για τον μικρό Άγγελο που ζει στη Λήμνο

2 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 18:13

Στόχος επετεύχθη! Καθώς μόλις σε μία εβδομάδα , με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό τον συντονισμό του Προέδρου της και Δημοτικού Συμβούλου Χαράλαμπου Παπακωστόπουλου συγκέντρωσε λίγο παραπάνω από 200 κιλά πλαστικά καπάκια και τα δώρισε στην οικογένεια του μικρού Άγγελου από την Λήμνο, για την αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου.Τα καπάκια ήδη ταξιδεύουν για το νησί προκειμένου να παραδοθούν στην οικογένεια του παιδιού και στην συνέχεια να διοχετευθούν σε εταιρεία ανακύκλωσης η οποία και θα πραγματοποιήσει την ανταλλαγή με το ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο για τον μικρό Άγγελο.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της Φαληρικής Κοινωνίας στο κάλεσμα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς σύλλογοι σχολείων, εκπρόσωποι σωματείων, απλοί ιδιώτες και κυρίως πολλά παιδιά, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν καπάκια στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Την αποστολή συντόνισαν τα στελέχη του Τμήματος Καθαριότητας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ασημακόπουλος.
Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Γονέας 22.06.23
Συγχαρητήρια και ευχές για υγεία σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 22.06.23
συγχαρητήρια. Εξαιρετική και βαθιά ανθρώπινη η πρωτοβουλία σας αυτή.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.