ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, 08:37

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι "Εγγλέζοι" δημοτικοί σύμβουλοι του Παλαιού Φαλήρου

0 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 20:04

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, η οποία άρχιζε στις 19.00, ακριβείς στην ώρα προσέλευσης, με φυσική παρουσία, εκτός από αυτούς που συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης, ήταν κατά σειρά, 18.55 (πέντε λεπτά νωρίτερα  δηλαδή), οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Βουλγαρέλλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ανδρέας Δούμας, Νίκος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Σίμος, Γιώργος Βασιλείου, Μενέλαος Κόκκαλης και Δημήτρης Μητρέλλος.

Ακριβώς στις 19.00 προσήλθαν οι: Μιχάλης Κουμεντάκος, Θεόφιλος Κλειδωνάρης, Μελέτης (Τάκης) Βατίστας και στις 19.02 οι: Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παπαχριστόπουλος, Μαίρη Τρύφων, Γιάννης Αρκουμάνης, Βίκυ Ανδρικοπούλου, Μαρία Αθανασουλα - Ρωμιανουδάκη, Μανώλης Κωττάκης, Γιάννης Γουλιέλμος και Κων/νος Τεντόμας.

Λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς βέβαια να ξεπεράσουν τα δέκα - δεκαπέντα λεπτά, άρχισε η συζήτηση με τα Π.Η.Δ. και τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης.


Μαρία Αθανάσουλα - Ρωμιανουδάκη, Βίκυ Ανδρικοπούλου, Αλέξης Αναγνωστόπουλος, Μενέλαος Κόκκαλης, Γιώργος Βασιλείου.

Αριστερά, ο Πρόεδρος (προεδρεύων) του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλαος Μιχαλόπουλος, με τον Γραμματέα, Μελέτη (Τάκη) Βατίστα, μπροστά στον φακό του "V", λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.